Met Matoke Tours en de Apenheul naar de blauwoogmaki in Madagascar

De blauwoogmaki, een bedreigde diersoort

De Blauwoogmaki's uit Madagascar staan in de top 25 van meest bedreigde primaten ter wereld! 80% van hun leefgebied is al verdwenen door boskap. Zonder hulp zullen de blauwoogmaki's over tien jaar uitgestorven zijn. Matoke Tours en de Apenheul hebben daarom samen een duurzame reis opgezet in Madagascar ter bescherming van deze bedreigde primaat.

Duurzaam toerisme helpt de blauwoogmaki én Madagascar

Matoke Tours en Apenheul hebben de handen ineen geslagen om ecotoerisme te stimuleren naar dit gebeid in Madagascar. Met een bezoek aan het leefgebied van de blauwoogmaki (Sahamalaza National Park) helpt u de lokale inwoners direct aan werkgelegenheid en extra inkomsten. Dit betekent minder druk op het bos en de blauwoogmaki's. Op deze reizen wordt geen winst gemaakt en zullen beide organisaties (Matoke Tours en Apenheul) voor elke deelnemer 50 euro (samen 100 euro) schenken aan het blauwoogmaki project.

Tijdens deze duurzame reizen komt u oog-in-oog te staan met de blauwoogmaki en ziet u met eigen ogen wat er lokaal écht aan natuurbescherming gedaan wordt. Daarnaast gaat u het prachtige Madagascar ontdekken met al haar unieke flora, fauna en endemische planten- en dierensoorten.

Twee speciale apenheul groepsreizen voor 2017 (tegen kostprijs)

Samen met de Apenheul heeft Matoke Tours twee groepsreizen uitgezet voor 2017. Een rondreis van 17 dagen en een van 22 dagen. Beide reizen brengen uiteraard een bezoek aan het Sahamalaza National Park. Maar er is meer! Zo ontdekken we tijdens deze rondreizen de mooiste nationale parken op Madagascar waar u veel verschillende soorten maki's gaat zien. Beide reizen eindigen tropisch op het prachtige parfumeiland, Nosy be.Groepsreis Blauwoogmaki 17 dgn

Een unieke 17-daagse pilot reis tegen kostprijs! Ga mee op avontuur en help mee aan de bescherming van de blauwoogmaki!!
Eenmalig voor € 1.650 p.p.

Meer info

Groepsreis Blauwoogmaki 22 dgn

Een unieke 22-daagse pilot reis tegen kostprijs! Ga mee op avontuur en help mee aan de bescherming van de blauwoogmaki!!
Eenmalig voor € 2.250 p.p.

Meer info

Duurzame samenwerking Matoke Tours en Apenheul in Madagascar!

Foto impressies van Madagascar & Maki's

Bezig met laden foto's, een ogenblik a.u.b.