Malawi en Zambia reizen met Matoke Tours

Malawi 'het warme hart van Afrika' heeft safari parken, hooglanden, bergen, wildernissen en het tropische Lake Malawi. Zambia heeft daarbij safari parken met zeer hoge concentratie wild, de Zambezi rivier en het 7e wereldwonder; De Victoriawatervallen.

Kortom alle ingrediënten voor een avontuurlijke, gevarieerde safari reis boordevol wild, natuur, tropisch genieten en vriendelijke bevolking. Het is één van de weinige gebieden binnen Afrika waar er zoveel variëteit aan mogelijkheden en unieke belevenissen op zo'n korte afstand te vinden zijn.

Ontdek via het linkermenu direct onze bijzondere groeps- en privé reizen naar Malawi en/of Zambia!

 • Malawi Zambia magazine

  Bestel hier het Matoke magazine en ontdek Malawi en Zambia!

 • Informatie dagen in 2017

  Maak kennis met Matoke Tours en Malawi/Zambia! Bezoek onze infodagen.

 • Hoogtepunten Malawi/Zambia

  Ontdek alvast de allermooiste hoogtepunten die Malawi en Zambia te bieden hebben!

 • De mooiste accommodaties

  Matoke Tours kiest bewust voor overnachtingen in comfortabele sfeervolle lodges!

fly fishing in malawi olifanten in luangwa safari in Malawi zonsondergang lake Malawi

Onze privé reizen in Malawi en Zambia

Via het linkermenu ontdekt u onze groepsreis door Malawi en Zambia. We bieden een tweeweekse rondreis aan waarbij we de Malawiaanse hoogtepunten, zoals Liwonde NP en Lake Malawi, combineren met het meest indrukwekkende safari park van héél Afrika: South Luangwa in Zambia. Daarna kunt optioneel verlengen naar de Victoria Watervallen voor de meest complete rondreis door zowel Malawi als Zambia.

Ook bieden we verschillende unieke en verassende privé reizen aan. Laat je inspireren door de gevarieerde privé reizen in het linker menuutje. Deze kunnen ook als inspiratiebron dienen voor weer een persoonlijke reis op maat. Bekijk hierbij de accommodatielijst goed om de juiste passende lodge, guesthouse of tentenkamp te kiezen!