Vervoer in Malawi en / of Zambia

Reizen in Malawi en / of Zambia met Matoke Tours betekent reizen in de meest comfortabele voertuigen!

Matoke Tours heeft in Lilongwe de beschikking tot luxe terrein voertuigen. Deze hebben géén safari dak omdat in de safari parken de safari's worden uitgevoerd in een 4wd open Landcruiser. Dit is om u de meest ultieme safari beleving te garanderen! Onderweg rijden we dus in dichte luxe voertuigen.

Fly-In

Wanneer u een Fly-In Zambia bij Matoke Tours boekt maakt u minimaal gebruik van de wegen. Mocht er een transfer in uw reis voorkomen dan wordt dit ook uitgevoerd door een vergelijkbare auto als voor een privé reis in Malawi / Zambia. Ook voor een Fly-In Zambia reis geldt dat u in de parken in open ruime 4wd Landcruisers beweegt voor optimaal zicht.

Groepsreis vervoer

De groepsreis wordt uitgevoerd door een Toyota Coaster of Toyota Quantum die plaats biedt aan minimaal 6 – maximaal 12 reizigers. Afhankelijk van de daadwerkelijke groepsgrootte zorgt Matoke Tours voor een passend voertuig zodat iedereen voldoende plaats heeft en zich onderweg comfortabel vervoert.

Privéreis vervoer

Kleine groepjes tot maximaal 2 à 3 personen gaan op pad met een 4wd Rav 4 of Suzuki Vitara. Vanaf 4 personen krijg je automatisch een 4wd Landcruiser, Pajer of Nissan Patrol mee. Vanaf 6 personen en meer wordt er ook voor een privé reis een Toyota Coaster of Quantum ingezet.

Volledig uitgerust

Tevens beschikken alle voertuigen over een EHBO-set, reserve onderdelen en een wildlife boek met informatie over zoogdieren & vogels.

Perfect onderhouden

Alle voertuigen krijgen voor en na de reis een onderhoudsbeurt, zodat we u er van kunnen verzekeren dat u in een schoon, goed onderhouden wagen op reis gaat.

Professionele chauffeurs & bekwame safari rangers

Een geschikt voertuig betekent nog niet direct een geslaagde reis. Het zijn onze chauffeurs die de rondreis helemaal af maken met hun veelzijdige kennis en enthousiasme! Hoewel de chauffeurs geen gidsen zijn en geen specifieke toeristische/ wildlife opleiding hebben genoten beschikken ze over een flinke dosis kennis van het land. Ze weten u als geen ander te enthousiasmeren en de speciale plekjes onderweg te laten zien.

Eenmaal aangekomen in een safari park neemt een lokale gids/ranger de safari over. Zij hebben namelijk wél een speciale wildlife opleiding genoten en kennen het desbetreffende park als de binnenkant van hun broekzak. Ze zitten immers ook het hele jaar op dezelfde locatie. Zo garandeert Matoke Tours dat de meest bekwame mensen op de juiste plekken gestationeerd zijn!