18 daagse groepsreis Zambia – Jubileum special!

Speciaal voor het vijftien jarig bestaan van Matoke Tours hebben we deze 18-daagse jubileum groepsreis door Zambia opgezet! We bezoeken de bekende hoogtepunten én de afgelegen ondoordringbare nationale parken van Zambia. Dit is dé pur sang safarireis waar menig Afrika ganger van droomt! We reizen naar het ruige North Luangwa, ver van de gebaande paden, waar we tijdens een wandelsafari zoeken naar neushoorns, grote kuddes buffels, leeuwen en meer. We vervolgen de groepsreis via een tussenstop in Luambe NP om bij Afrika’s meest gerenommeerde wildpark aan te komen; South Luangwa. Ook wel bekend als 'The Valley of the Leopard'. Buiten de hoge aantallen luipaarden is dit dé plek om wilde honden, grote groepen leeuwen, endemische giraffen, zebra’s en meer te spotten. De reis sluit af in Kafue, waar we bij de meest duurzame lodge van het continent overnachten. De safari´s in Kafue worden aangevuld met een en-route safari naar de ver afgelegen en vruchtbare Busanga Plains. We overnachten daar twee nachten in een luxe bushkamp nabij de plains.

Deze Zambia Jubileum Special heeft alle ingrediënten om zelfs de meest ervaren safari liefhebber de dagen door te laten brengen! Kortom, dé best gevulde safarireis van Matoke Tours!

We overnachten tijdens deze groepsreis gevarieerd in eenvoudige tot zeer luxe accommodaties. Alle locaties hebben gemeen dat ze en-suite faciliteiten hebben, kleinschalig zijn en op toplocaties, midden in de natuur, liggen. De eerste 11 dagen bewegen we ons voort in twee grote safari jeeps, uiteraard verzorgd door Zambiaanse rangers/gidsen. De transfers van- en naar- Kafue worden door de rangers van Ila Safari Lodge georganiseerd.

De reis wordt begeleid door onze medewerkster Nicole van Etten die deze jubileumreis speciaal voor u heeft ontwikkeld in samenwerking met haar collega Lisa Repkes.

Ga direct naar het reisprogramma van deze Zambia groepsreis reis special of bekijk hier de prijzen en vertrekdata.

  • Een klein groepje van maximaal 12 reizigers
  • Ervaren Engelstalige rangers/ gidsen
  • Afgelegen neushoorn walhalla; North Luangwa NP
  • Busanga Plains in Kafue
  • 'Leopard of the Valley' - South Luangwa!
  • Sfeervolle kleinschalige accommodaties
 

Sfeer impressie Zambia groepsreis Special

Ga direct naar het reisprogramma van deze Zambia groepsreis reis special of bekijk hier de prijzen en vertrekdata.

Lees de laatste klantervaringen van onze Zambia en Malawi groepsreizen

november 2016 / groepsreis Malawi / Zambia (John)

Van 1 t/m 17 november heb ik de rondreis c.q. safarireis Malawi/Zambia gedaan. De reis was een aaneenschakeling van hoogtepunten. Onze gids en chauffeur Eddy heeft ons veilig door Malawi en Zambia gereden en ook zijn kennis en deskundigheid heeft een bijdrage geleverd aan de mooie reis. In de natuurparken werd de begeleiding overgenomen door de lokale gidsen en rangers. Ook hun deskundigheid heeft een bijdrage geleverd aan het slagen van deze reis. In de natuurparken hebben we veel gezien. Het indrukwekkendst was het meemaken van begin tot eind van een fesh kill door leeuwen van een buffel in het South Luangwa National Park (Zambia). Dit heeft veel indruk gemaakt. Wel moet je natuurlijk op....

Lees volledige review of bekijk alle andere reviews van deze reis

november 2016 / groepsreis Malawi / Zambia (Anna en Sijbrand)

Na de mooie beelden en de enthousiaste presentatie van Nicole op de info dag waren onze verwachtingen uiteraard hoog gespannen en onderweg naar Lilongwe voelden we extra spanning; het is tenslotte een hele onderneming voor een echtpaar op leeftijd en bovendien onze eerste groepsreis! Echter vanaf het eerste gezamenlijke diner was de sfeer in de groep veel beter dan de kwaliteit van het eten; het eten was verder prima en de stemming onveranderd goed. We hebben alle dagen met en van elkaar genoten. De reis zelf was een aaneenschakeling van hoogtepunten, allereerst is de aankomst per boot over de Shire river bij de prachtige Mvuu lodge in Liwonde NP schitterend en was slechts een voorbode van....

Lees volledige review of bekijk alle andere reviews van deze reis

Route Matoke Tours groeps reis : Zambia - Special 18 dagen

sluit kaart