Reis- en Annuleringsverzekeringen

Matoke Tours heeft een samenwerkingsverband met Unigarant, de betrouwbare partner van de ANWB!

Zekerheid met de omboek garantie verzekering

Speciale aandacht vragen we u voor de omboekgarantieverzekering. Deze verzekering biedt de mogelijkheid om een reis om te boeken indien een bestemming niet meer veilig is!

Wij bieden u onderstaande verzekeringsproducten aan.

  • De omboekgarantieverzekering TIP!
  • De (kortlopende) reisverzekering (bereken premie verderop deze pagina)
  • De (kortlopende) annuleringsverzekering (bereken premie verderop deze pagina)

Vrijwel kosteloos omboeken

Met de omboekgarantieverzekering kunt u uw reis vrijwel kosteloos omboeken naar een andere vakantiebestemming op het moment dat uw bestemming niet meer veilig is. Bijvoorbeeld bij het uitbreken van Ebola of een andere epidemie, maar bijvoorbeeld ook wanneer er aanslagen zijn geweest. In de huidige tijd met terreur, politieke onlust, vluchtelingenproblematiek, ziektes en natuurgeweld is het bijzonder fijn dat u zich hiervoor kunt indekken. Zeker een continent als Afrika kan ineens labiel worden. De premie bedraagt slechts 1% van de reissom + assurantiebelasting en poliskosten!

Lees hier uitgebreide informatie over dit product. En lees ook de voorwaarden. U kunt de omboekgarantieverzekering niet online afsluiten, maar alleen via een officiële tussenpersoon, in dit geval Matoke Tours. Bel daarvoor naar 073-6123364. De kortlopende reis- en annuleringsverzekering kunt u hieronder wel direct afsluiten.

Sluit altijd een (kortlopende) reis- en annuleringsverzekering af!

Met de (kortlopende) annuleringsverzekering voorkomt u veel ellende als u uw reis moet annuleren. Wij zien het ieder jaar regelmatig gebeuren. Iemand heeft een dure reis geboekt en door een ziektegeval in de familie, een blessure of een ander voorval moet de reis geannuleerd worden. Dan biedt de annuleringsverzekering uitkomst, hieronder kunt u direct uw premie berekenen en desgewenst de verzekering afsluiten. Lees hier de voorwaarden.

Bent u eenmaal op de bestemming zelf, dan is de (kortlopende) reisverzekering natuurlijk van belang. Tijdens een verre reis kan er van alles gebeuren. Denk aan diefstal of verlies van bijvoorbeeld geld of waardevolle bezittingen. Maar er kunnen ook ergere situaties voorkomen zoals ziekte of een ongeval. Voor al deze gevallen biedt een reisverzekering uitkomst. Hieronder kunt u direct uw premie berekenen en desgewenst de verzekering afsluiten. Lees hier de voorwaarden.

Vragen over onze verzekeringsproducten?

Vragen over onze verzekeringsproducten? Bel naar 073-6123364.