4WD safari voertuigen - ons vervoer in Rwanda

Op reis in Rwanda met Matoke Tours betekent reizen in goed onderhouden professionele safarivoertuigen!

Eigen wagenpark

Matoke Tours beschikt in Rwanda over een eigen wagenpark en eigen monteurs die voor de nodige onderhoud zorgen tussen de verschillende reizen door. Ieder voertuig is omgebouwd om zo aan de wensen van onze safarireizigers te voldoen.

De auto's hebben comfortabele stoelen, veiligheidsriemen, een groot uitklapbaar dak voor de beste fotografische mogelijkheden en stofwering. Voor de Oeganda groepsreizen worden onze ruime 4WD Toyota busjes ingezet en tijdens de privéreizen wordt een 4WD Toyota busje, 4WD Toyota Landcruiser (5-zits) of een 4WD Toyota Landcruiser (7-zits) ingezet. Afhankelijk van de wensen van de reiziger.

Perfect onderhouden

Alle voertuigen krijgen voor en na de reis een onderhoudsbeurt, zodat we u er van kunnen verzekeren dat u in een schone, goed onderhouden safariauto op reis gaat.

Professionele gidsen

Een geschikt voertuig betekent nog niet direct een geslaagde safari. Het zijn onze gidsen die de safari helemaal af maken met hun veelzijdige kennis en enthousiasme! Al onze gidsen hebben zeer veel ervaring en beschikken naast de reguliere kennis ook allen over specifieke vakkennis!

Specifieke interesses?

Heeft u een specifieke interesse, zoals vogels of reptielen? Geeft u dit dan aan tijdens de boeking en dan zoekt Matoke Tours voor u de juiste gids!