11 Daagse groepsreis Tanzania en Zanzibar Hoogtepunten

Tijdens deze avontuurlijke 11-daagse groepsreis reizen we in een internationaal gezelschap door de wildrijke nationale parken van Noord – Tanzania. We overnachten in overwegend sfeervolle, eenvoudige onderkomens die door een avontuurlijke reiziger als "everything you need, nothing you don't" worden ervaren.

Maandelijks gegarandeerd vertrek

Deze groepsreis kent al een gegarandeerd vertrek vanaf twee reizigers! Er staan meerdere vertrekken maandelijks ingepland. Deze groepsreis gaat dus altijd door!

Zeer veel wildlife en afsluiten op Zanzibar

Tijdens deze ultieme safari reis gaan we zeer veel wild treffen in Lake Manyara óf Tarangire, Serengeti National Park en tot slot de immense Ngorongoro krater.

Met een voldaan gevoel geniet u na op de hagelwitte stranden van Zanzibar of verlengt u naar een ander tropisch eiland aan de Swahilikust. Het standaard verblijf op Zanzibar is drie nachten, maar u kunt dit eenvoudig verlengen indien gewenst.

Ontdek hier het gedetailleerde reisschema en bekijk hier de vertrekdata en prijzen.


  • De absolute hoogtepunten van Tanzania voor een vriendelijke prijs.
  • Gegarandeerd vertrek vanaf 2 reizigers.
  • Uiteenlopende accommodaties van een heerlijke lodge met zwembad tot avontuurlijke tenten in de Serengeti.
  • Mogelijkheid tot upgraden tijdens de safari.
  • Reizen in een internationaal gezelschap.
  • Diverse rondreis door uiteenlopende landschappen en een goede kans op het spotten van de 'Big Five'.
  • 3 nachten exotisch verblijf op Zanzibar met lokale vlucht inbegrepen. Eenvoudig aan te passen naar meedere nachten indien gewenst.
  • Korte reistijden door korte afstanden tussen de verschillende nationale parken.
  • Mogelijkheid tot verlengen naar Pemba Island, Mafia Island of Fanjove Island (i.p.v Zanzibar).
  • Op reis met zeer ervaren chauffeurs/gidsen die Tanzania op zijn duimpje kennen.
 

Een indrukwekkende groepsreis langs de hoogtepunten van Tanzania en Zanzibar

Ontdek hier het gedetailleerde reisschema van deze Tanzania en Zanzibar of bekijk hier de prijzen en vertrekdata.

Lees de laatste klantervaringen van deze Tanzania en Zanzibar groepsreis

oktober 2016 / groepsreis Tanzania Uitgebreid (Isabelle)

Van 13/10 tot 26/10/2016 de noordkant van Tanzania bezocht en dit was werkelijk een prachtige reis,safari en alles was perfect geregeld ,mooie lodges en vooral onze gidsen ,Fredy en Sadiki waren....

Lees volledige review of bekijk alle andere reviews van deze reis

oktober 2016 / groepsreis Tanzania Uitgebreid (Marleen)

Voor de derde keer op pad met Matoke. Na Oeganda in 2014 en Zuid Tanzania in 2015, koos ik ervoor om ook Noord Tanzania en Zanzibar met Matoke te bezoeken. Het was andermaal een voltreffer. Zoals steeds zijn de logementen van zeer goede kwaliteit en heel vaak gelegen op uitgelezen locaties. Het programma is goed gepland en de lokale agent d volgt alles van nabij op. Begeleiders Freddy en Sadiki deden al het mogelijke en meer om de groep de mooiste dingen te laten zien. Ondanks het feit dat ik reeds aan heel wat safari reizen heb deelgenomen, heb ik alweer heel wat gezien dat ik nog niet eerder van dichtbij heb meegemaakt. Ik zeg dan ook een welgemeende Asante Sana aan alle....

Lees volledige review of bekijk alle andere reviews van deze reis

september 2016 / groepsreis Tanzania Uitgebreid (Tineke)

Allereerst bedankt voor de perfekte organisatie, de acuraatheid en de snelle reacties. Mede dankzij jullie hebben wij een geweldige, avontuurlijke, bijzondere reis gemaakt waarbij we heel veel wild gespot hebben. Wat dachten jullie van o.a. 50 leeuwen, hyena's, jagende leeuwen, dominante olifanten, parende leeuwen, de migratie van de gnoes en de oversteek van de rivier, cheetah, luipaard, luipaard met baby's, dieren met hun prooi. Met heel veel dank aan onze chauffeurs: Hamden en Freddie. Hun ogen zien alles, waardoor wij ook alles te zien kregen, behalve de neushoorn. Wij waanden ons in een natuurdocumentaire. Het jagen van de dieren, de prachtige plaatjes van de dieren met hun prooi, de....

Lees volledige review of bekijk alle andere reviews van deze reis

Route Matoke Tours groepsreis Hoogtepunten Tanzania en Zanzibar 11 dagen

sluit kaart