11 Daagse groepsreis Tanzania en Zanzibar Hoogtepunten

Tijdens deze schitterende 11-daagse groepsreis reizen we in een internationaal gezelschap door de wildrijke nationale parken van Noord - Tanzania en sluiten de reis af op het tropische Zanzibar.

We overnachten in sfeervolle, kleinschalige accommodaties die specifiek zijn geselecteerd op ligging, kleinschaligheid, kwaliteit en cuisine. Zo overnachten we bijvoorbeeld in Tortilis Camp in de Serengeti, dit kleinschalige tented camp behoort tot de top van bijzondere accommodaties in de Serengeti. Lees ook eens de reviews van onze klanten over deze prachtige plek.

Maandelijks gegarandeerd vertrek

Deze groepsreis kent al een gegarandeerd vertrek vanaf twee reizigers! Iedere maand staan er vertrekken gepland. Deze groepsreis gaat dus altijd door!

Zeer veel wildlife en afsluiten op Zanzibar

Tijdens deze ultieme safari reis gaan we zeer veel wild treffen in Lake Manyara óf Tarangire, Serengeti National Park en tot slot de immense Ngorongoro krater.

Met een voldaan gevoel geniet u na op de hagelwitte stranden van Zanzibar of verlengt u naar een ander tropisch eiland aan de Swahilikust. Het standaard verblijf op Zanzibar is drie nachten, maar u kunt dit eenvoudig verlengen indien gewenst.

Ontdek hier het gedetailleerde reisschema en bekijk hier de vertrekdata en prijzen.


  • De absolute hoogtepunten van Tanzania voor een vriendelijke prijs.
  • Gegarandeerd vertrek vanaf 2 reizigers.
  • Uitstekende accommodaties, zorgvuldig geselecteerd op basis van locatie, uitzicht, kleinschaligheid, cuisine en service.
  • Reizen in een internationaal gezelschap.
  • Diverse rondreis door uiteenlopende landschappen en een goede kans op het spotten van de 'Big Five'.
  • Vervoer in de allerbeste 4WD Landcruisers van Tanzania.
  • 3 nachten exotisch verblijf op Zanzibar met lokale vlucht inbegrepen. Eenvoudig aan te passen naar meedere nachten indien gewenst.
  • Korte reistijden door korte afstanden tussen de verschillende nationale parken.
  • Mogelijkheid tot verlengen naar Pemba Island, Mafia Island of Fanjove Island (i.p.v Zanzibar).
  • Op reis met zeer ervaren chauffeurs/gidsen die Tanzania op zijn duimpje kennen.
 

Een indrukwekkende groepsreis langs de hoogtepunten van Tanzania en Zanzibar

Ontdek hier het gedetailleerde reisschema van deze Tanzania en Zanzibar of bekijk hier de prijzen en vertrekdata.

Lees de laatste klantervaringen van deze Tanzania en Zanzibar groepsreis

september 2017 / groepsreis Tanzania Uitgebreid (Marcellino)

Deelgenomen aan de 14-daagse groepsreis Tanzania en Zanzibar, september 2017. Veel (bijzondere) natuur gezien en dieren. Absolute hoogtepunt was de crossing van de rivier Mara door de gnoes. Mede door onze geweldige chauffeur / gids Deo Kinabo is de reis onvergetelijk, Deo weet de juiste plekken te vinden, en heeft veel kennis van de natuur. Camps en lodges zijn van goede kwaliteit met vriendelijk en behulpzaam....

Lees volledige review of bekijk alle andere reviews van deze reis

augustus 2017 / groepsreis Tanzania Uitgebreid (Saskia)

De reis door Tanzania was prachtig. Mind-blowing. Mijn vader (74 jaar) en ik hebben in de 8-daagse reis door Tanzania zo ontzettend veel natuurschoon gezien, dat zal ons lang bijblijven. Het land is geweldig en de natuur is schitterend. Onze gids deed zijn uiterste best ons de mooiste plekken en dieren te laten zien en wist veel te vertellen over de natuur. Een zeer ervaren gids, die ook goed kon besturen, altijd stipt op tijd was, van zijn vak houdt en een goede humor heeft. Ook hij zal ons zeker lang bijblijven. Ook de overnachtingen waren perfect gekozen. Het waren overal kleinschalige locaties op allen prachtige locaties. Overal was het personeel oprecht en zeer dienstverlenend en....

Lees volledige review of bekijk alle andere reviews van deze reis

oktober 2016 / groepsreis Tanzania Uitgebreid (Isabelle)

Van 13/10 tot 26/10/2016 de noordkant van Tanzania bezocht en dit was werkelijk een prachtige reis,safari en alles was perfect geregeld ,mooie lodges en vooral onze gidsen ,Fredy en Sadiki waren....

Lees volledige review of bekijk alle andere reviews van deze reis

Route Matoke Tours groepsreis Hoogtepunten Tanzania en Zanzibar 11 dagen

sluit kaart