Kilimanjaro expeditie met Matoke Tours

Al sinds 2002 organiseert Matoke Tours reizen naar het fascinerende Tanzania. Een van onze belangrijkste specialismen is het veilig organiseren van Kilimanjaro beklimmingen. Hier vindt u alles over de beklimming van Afrika's hoogste berg!

Ook nodigen we u graag uit om één van onze Kilimanjaro spreekuren te bezoeken. Benieuwd naar de verhalen van anderen? Lees hier de Kilimanjaro ervaringen van onze klanten!

Matoke Tours Kilimanjaro specialisten spreekuur

Ontmoet onze Kilimanjaro specialisten tijdens het eerstvolgende spreekuur.
17 mrt (VOL) + 21 april + 9 juni
Tijdstip:   15:00 uur
Lokatie:   Sint Jorisstraat 15 Den Bosch
Wilt u hier bij aanwezig zijn?
Bel 073-6123364 of aanmelden voor spreekuur via deze link

Onze Kilimanjaro specialisten beklommen de Machame route en zijn zo bevangen geraakt door dit enorme natuurgeweld en de diverse landschappen dat zij u met alle passie en kennis uit eerste hand kunnen helpen bij het samenstellen van uw beklimming.

Door onze jarenlange ervaring in Tanzania kunnen we uw beklimming eventueel verlengen in de vorm van een safari naar de hoogtepunten van Tanzania of afsluiten op het tropische Zanzibar!


Informatie Kilimanjaro expeditie

Kilimanjaro reizen
Het gehele jaar door vertrekken maandelijks twee gegarandeerde groepreizen naar 'het dak van Afrika'! Wilt u de Kilimanjaro beklimming liever op privé basis beleven? Lees dan hier meer over onze privé reizen naar de Kilimanjaro

De verschillende routes naar de top
De top van de Kilimanjaro kan via verschillende routes bereikt worden, waarvan de prachtige Machame route een grote kans heeft tot slagen!
Lees hier meer over de routes

Algemene informatie
Op een veilige manier de top behalen staat voor Matoke Tours voorop. Een professionele begeleiding, materiaal en voorbereiding is hierbij essentieel!

Lees hier meer over de Kilimanjaro expeditie