Zanzibar vakantie met Matoke!

Azuurblauw water, parelwitte stranden, palmbomen, heerlijke lodges, iedere dag verse zeevruchten, de geuren van diverse kruiden en een sprookjesachtige hoofdstad (Stonetown) vol Arabische invloeden. Dat is Zanzibar in een notendop.

Matoke Tours is dé Zanzibar vakantie specialist en beschikt over een eigen kantoor in Nederland en Oost Afrika! Wij kennen de mooie plekjes, de verlaten stranden en hebben alleen de meest sfeervolle lodges geselecteerd.

Zanzibar is gelegen voor de kust van Tanzania. Aan de oost- en noordkust van het eiland vindt u uitgestrekte zandstranden waar u prachtig kunt snorkelen en duiken. De hoofdstad, Stonetown, staat bekend om haar smalle, kronkelige straatjes met typische huisjes, winkels, bazaars en moskeeën. Een overnachting in Stonetown (voor 1 of 2 nachten) is een must als u een vakantie naar zanzibar boekt!

strandvakantie Zanzibar Kaart Zanzibar

Vakantie pakketten Zanzibar
(middle class en luxe)

Via Matoke Tours vindt u snel en eenvoudig de vakantie naar Zanzibar die bij u past. We bieden de volgende aanbiedingen voor een onvergetelijke Zanzibar vakantie:

Uiteraard kunt u in samenwerking met ons ook andere mogelijkheden bespreken voor een vakantie naar Zanzibar. Bijvoorbeeld als verlenging op uw safari in Tanzania of Oeganda.


Zanzibar vakantie

Vliegticket Zanzibar

Matoke Tours biedt een Zanzibar reis in combinatie met een vliegticket vanaf Amsterdam of een andere luchthaven naar keuze (bijvoorbeeld Brussel). Ook bieden wij Zanzibar reizen als aanvulling op onze safari's in Oeganda, Rwanda en Tanzania. U vliegt dan vanuit Dar es Salaam (Tanzania) of Entebbe (Oeganda) naar Zanzibar.

Wanneer u zelf al over een ticket beschikt, kunt u via ons eenvoudig bepaalde hotels boeken.

De kusten van Zanzibar

Via het linkermenu kunt u eenvoudig de verschillende accommodaties bekijken die wij standaard aanbieden aan de verschillende kusten op Zanzibar. Wanneer u wenst, kunnen wij deze accommodaties boeken in combinatie met transport van- en naar de accommodatie en van- en naar Zanzibar airport.

Zanzibar excursies

Een bezoekje aan dit prachtige eiland is immers niet compleet zonder wat bijzondere excursies te ondernemen.

Tropische Zanzibar vakantie

Op vakantie naar Zanzibar met Matoke

Naast de hoofdstad Stonetown geniet u op Zanzibar vooral ook van de idyllische parelwitte stranden met haar palmbomen en azuurblauwe zee. De stranden van Zanzibar, gelegen aan de Indische oceaan, staan garant voor het ultieme bounty gevoel. Stel u voor: per traditionele dhow (zeilboot) vaart u naar de koraalriffen en geniet u van het kleurrijke onderwaterleven. Zo kunt u bijvoorbeeld zwemmen tussen (wilde) dolfijnen. Een unieke belevenis!

Matoke Tours heeft voor u verschillende accommodaties gesorteerd op basis van ligging, service en kwaliteit. Bekijk snel de informatie in het linkermenu en maak zo eenvoudig en doeltreffende de juiste keuze voor een tropische vakantie op Zanzibar!