Rondreis Oeganda - Oeganda rondreis met Matoke Tours

Oeganda uitgebreid 19 dagen

Tijdens deze 19-daagse privé reis is er gekozen voor een goed uitgebalanceerde mix van zowel de klassieke hoogtepunten als de minder betreden paden. Zo bezoekt u tijdens deze reis Kidepo Valley, één van Afrika's mooiste safari geheimen. Ook in deze reis is het bezoek aan de authentieke en kleurrijke Karamojong stam in het ongerepte Noordoosten van Oeganda. Een schitterende reis waarbij alle hoogtepunten worden gecombineerd met het afgelegen en weinig bezocht noorden van Oeganda!

Ontdek direct het reisprogramma van dag-tot-dag. Bekijk hier de verschillende prijzen in het prijzenoverzicht.

 • Bijzonder en authentiek bezoek aan de Karamojong stam
 • Uniek bezoek aan één van de mooiste parken op het Afrikaanse continent: Kidepo Valley National Park
 • Bezoek aan alle wildparken van Oeganda! (Kidepo Valley Murchison Falls, Queen Elizabeth, Lake Mburo, Kibale Forest, Bwindi Impenetrable Forest)
 • Drie wildrijke bootsafari's in Murchison Falls & Queen Elizabeth
 • Zeer diverse rondreis door uiteenlopende landschappen en grote verscheidenheid aan wildleven (van gorilla's en chimpansees tot leeuwen, olifanten en vele tropische vogelsoorten)
 • Dagelijks vertrek met rechtstreekse vluchten van de KLM & Brussels Airlines
 • Klassieke safari's over land, alsmede een spannende nachtsafari
 • Meerdere bootsafari's op de Nijl en het Kazinga Channel
 • Mogelijkheid tot upgraden van de reguliere Chimpanzee tracking (1 uur bij de chimps) tot een Chimpansee Habituation Experience (volle dag)
 • Op reis met Oeganda 's meest duurzame touroperator (met Nederlandstalig kantoor in Kampala)
 • Op reis met een zeer ervaren chauffeur/gids die Oeganda op zijn duimpje kent
 

Ga direct naar het reisprogramma van deze Oeganda privé reis of bekijk hier de prijzen.

Een indrukwekkende rondreis langs de hoogtepunten van Oeganda

 

Zwaarte en comfort

Oeganda ligt op de evenaar, maar vanwege de hoogte wordt de temperatuur getemperd tot een heerlijk klimaat, met temperaturen van tussen de 23 en 28 graden. Heerlijk dus! De reis zelf is niet heel zwaar en iedereen met een normale conditie kan deelnemen aan deze reis. We hebben er bewust voor gekozen om de activiteiten die wat meer fysieke inspanning vergen optioneel te maken. Vooral de gorillatracking kan zwaar en intensief zijn. De tracking kan 2 uur duren, maar soms ook 7 uur. Het is maar net waar de gorilla's zich bevinden. Als u twijfelt over uw fitheid raden we u aan om vooraf contact met ons op te nemen. De overige activiteiten zijn veel minder intensief. Zo is de chimpansee tracking over een relatief vlak terrein in het regenwoud (koel).

Ga direct naar het reisprogramma van deze Oeganda privé reis of bekijk hier de vertrekdata.

Lees de laatste klantervaringen van onze Oeganda privé reizen

november 2018 / prive reis Oeganda (Elise)

Begin dit jaar liepen mijn man en ik op de vakantie beurs, op onze wensen lijst stonden Oeganda en Madagascar. niet veel reis organisaties bieden deze landen beiden aan. Bij sommige organisaties kregen we te horen dat deze landen niet goed te combineren zijn. Maar Matoke tours reageerde enthousiast! Daar werden we gelijk blij van. Rob hielp ons met de planning, zodat de reis aan al onze wensen voldeed. Eind september was het dan zover, we gingen eerst naar Madagascar. Hier waren we 2 weken en reden zelf rond met de huur auto, wat ging dit goed en was veel makkelijker als ik van te voren had gedacht. We gingen van de ene mooie accommodatie naar de andere, overal een waanzinnig....

Lees volledige review of bekijk alle andere reviews van deze reis

Route Matoke Tours 19 daagse prive reis Hoogtepunten van Oeganda

sluit kaart