Prive reis Madagascar - Individuele reizen naar Madagascar

Prive reizen door Madagascar met Matoke Tours

De reizen van Matoke Tours worden met zorg samengesteld door onze reisspecialisten die alle accommodaties hebben bezocht en zodoende de kwaliteit van onze reizen garanderen! Met een eigen kantoor in Antananarivo, kunnen we uw individuele Madagascar reis specialistisch en op maat samenstellen.

Hieronder vindt u een overzicht van onze meest verkochte privé reizen door Madagascar. Heeft u andere wensen en wilt u een Madagascar reis op maat samenstellen? Mail uw individuele wensen dan naar info@matoketours.nl en wij sturen u een vrijblijvende offerte voor uw Madagascar reis.Best verkochte tweeweekse reis!

Madagascar rondreis

vanaf € 1.725
16 dagen middenklasse privé reis

Prachtige rondreis langs regenwouden, hooglanden en de verschillende nationale parken, overnachtingen in middenklasse accommodaties Meer info

Beste avontuur rondreis!

Madagascar rondreis

vanaf € 2.270
18 dagen Madagascar hoogtepunten & het ruige westen

Prachtige uitgebreide reis waar u de beroemde RN7 combineert met het ruige westen van Madagscar. U overnacht in middenklasse accommodaties Meer info

Beste verkocht 21 dagen reis

Madagascar hoogtepunten+walvissen

21 dagen middenklasse privé reis
vanaf € 2.550

Prachtige uitgebreide reis waar u de beroemde RN7 combineert met het oosten en de walvissen van Ile Saint Marie. U overnacht in middenklasse accommodaties.
Meer info

Ontdek Noord en Zuid Madagascar

Noord en Zuid Madagascar

22 daagse middenklasse privé reis
vanaf € 2.950

Prachtige reis naar langs de hoogtepunten van het zuiden en het onontdekte verre noorden van Madagascar. U overnacht in goede middenklasse accommodatie.
Meer info