Verlengingen Seychellen - Matoke Tours

Verlengingen Seychellen

Op zoek naar de ultieme Robinson Crusoe ervaring? Bezoek dan de paradijselijke Seychellen waar de stranden mooier zijn dan in je dromen!

Op 1600 km van het vasteland liggen eilanden de Seychellen. Ben je op zoek naar het Robinson Crusoe gevoel, dan moet je hier zijn! Mahe, het hoofdeiland met zijn hoofdstad Victoria, heeft een prachtige ruige natuur en je vindt er 's werelds mooiste stranden. Praslin, het jonge broertje van Mahe heeft ook een prachtig natuurpark en hier vindt je Anse Lazio en Anse Georgette die in de top 10 staan van mooiste stranden van de wereld. La Digue is het paradijsje van de drie, hier ga je per fiets of te voet rond het eiland en geniet je wederom van de mooiste stranden op aarde zoals Anse Source d'Argent, een wereldberoemd strand. Je leest het al, Seychelles biedt je de ultieme strandverlenging en Matoke Tours kan een verlenging voor je uitstippelen naar wens.

De Seychellen bestaat uit 43 "binnenlandse" eilanden zoals Bird eiland, Denis eiland en Curieuse eiland. Ook horen er 72 "buitenlandse" eilanden bij die erg vlak zijn en op zeeniveau liggen en die maar heel dun bevolkt zijn. Deze koraaleilanden zijn een droom van elke duiker, maar liggen wel dagen lang varen in de Oceaan.

De Seychellen is ideaal voor luieren aan een idylisch strand of eiland hoppen en wandelen en fietsen.

Mahe is een prachtig ruig eiland van 150 km2 en hier woont de 90% van de Seychellois. Het beste is om Mahe met een huurauto te ontdekken en elke dag een ander strand uit te zoeken. Zo zie je de de ruige noordkant of de rustige westkant van het eiland. Bezoek het nationaal park Morne Seychelles voor een van de wandelingen met prachtige vergezichten over het eiland.

Praslin

Op Praslin is een eiland van 38 km2 en is het tweede grote eiland van de Seychellen op 45 km ten noordoosten van Mahe. Ook hier is het leuk om een dag een auto te huren om de heerlijke stranden te bezoeken zoals Anse Lazio en Anse Georgette. Bezoek hier ook het park Vallee de Mai waar je de grootste cocosnoot ter wereld vindt. Gezien zijn vorm wordt deze ook wel 'Sexy Coconuts' genoemd.

La Digue

La Digue is maar 10 km2 met 2.000 inwoners en ligt 43 km noordoost van Mahe. Op een heel klein afstandje van Praslin. Dit is het relaxte paradijs waar alleen de fiets het vervoermiddel is of een golfkarretje dat je naar het hotel brengt. Dit is het eiland waar je op de fiets naar een strand naar keuze rijdt met een mand vol lekkernijen. En lig je lekker in het zand te fantaseren dat je hier als eerste aanmeerde, komt een Seychellois met een kokosnoot langs of een vers fruitsapje. Wat wil je nog meer?

Voorbeelden van eilandhop verleningen op de Seychellen

Matoke Tours heeft de eilanden uitgebreid verkend en kan uw reis naar Seychellen van A tot Z voor u uitwerken. Ook kunnen we een rondvlucht voor u boeken die u niet veel meer gaat kosten dan een retourvlucht van Amsterdam naar Antananarivo!

Hieronder 2 voorbeelden van een eilandhop verlenging op de Seychellen van 7 nachten:


Mahe - La Digue

7 dagen genieten van zon en zee en fietsend naar de mooiste stranden op La Digue.

Meer info

Mahe - Praslin

7 dagen genieten van zon en zee en 's werelds mooiste stranden op de tropische eilanden Mahe en Praslin.

Meer info