Verlengingen Madagascar - Matoke Tours

Verlengingen Madagascar

Madagascar heeft ongelooflijk veel prachtige plekjes om je reis te verlengen. Maar je kunt je reis ook verlengen op het paradijselijke Mauritius. Keuzes genoeg! Kijk hieronder welke plekjes Matoke Tours heeft geselecteerd en kies een verlenging die bij je past.Parfumeiland Nosy Be

Nosy Be, het parfumeiland van Madagascar. Dit is de nummer 1 voor een Madagascar strand verlenging. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Meer info

Lemuren eiland Nosy Komba

Lekker eten, zwemmen en luieren in een hangmat, weg van de toeristen. Nosy Komba wordt ook wel 'het eiland van de lemuren' genoemd.

Meer info

Walvissen rondom Ile St Marie

St Marie, het pirateneiland met de bultrugwalvissen. Vooral in de maanden juli, augustus en september zeer popluair ivm met de migrerende bultrugwalvissen!

Meer info

Het strand van Ifaty

Ifaty is de mooiste strandplek aan het einde van de RN7. Wilt u na een mooie reis in Madagascar nog een paar dagen verlengen aan het kanaal van Mozambique, dan is Ifaty de uitgelezen plek.

Meer info

Onbewoond Tsarabanjina

15 km ten noorden van Nosy Be liggen de Mitsio eilanden. Het pareltje van de Mitiso is Tsarabanjina waar Constance een prachtige exclusieve lodge heeft gebouwd zodat u het eiland helemaal voor alleen heeft!

Meer info