Voertuigen in Madagascar - vervoer

Onze voertuigen in Madagascar

Op reis in Madagascar met Matoke Tours betekent comfortabel op reis!

Matoke Tours heeft verschillende voertuigen tot hun beschikking, die geschikt zijn voor alle groepssamenstellingen en wegcondities. Deze autos zijn goed onderhouden en zijn goed verzekerd. Ook beschikken alle voertuigen (behalve de Hyundai County) over AC. De chauffeurs/gidsen zijn ook zeer bekend met de auto, want zij zijn op deze auto geprogrammeerd voor het gehele seizoen.

Voor de klassieke route over de RN7 en of RN2 maken we gebruik van een Nissan Patrol, Toyota Landcruiser of een Hyundai Starex voor groepen van 1 tot 3 personen. Al deze voertuigen zijn ook geschikt voor gezinnen van 4 met twee kinderen.

Voor 4 tot 5 personen maken we gebruik van de eerder genoemde Starex Hyundai waar iedereen een raamplaats zal hebben.

Voor de zwaardere pistes zoals de rit naar Bekopaka en Bemeraha en naar Tsingy Rouge worden alleen 4WD landcruisers ingezet. Deze pistes hebben echt 4WD nodig. Zodoende zal het aantal autos worden ingedeeld op het aantal passagiers.

Hieronder een voorbeeld van de indeling voor een reis met Tsingy de Bemeraha:

  • Bent u met 3 personen, dan zullen we voor de hele reis een 4WD inplannen.
  • Bent u met 4 personen, zult u de gehele reis met een Starex afleggen en zullen we voor de dagen naar Kirindy en Bemeraha een extra 4WD huren vanuit Morondava voor alleen de zware pistes. U zit hier dan met z'n drieen achterin.
  • Bent u met 5 personen zullen we twee 4WD landcruisers moeten inhuren voor de zware piste.

Voor grotere groepen zullen we in overleg met u gebruik maken van of meerdere Starex Hyundai bussen of van een Hyundai County die genoeg plek heeft voor grote groepen. Natuurlijk scheelt dat in de kosten.