Alle onze bestemmingen in de spotlights
Tijdens het Matoke Tours Event 30 september 2017 (VOLGEBOEKT)

Dit event is volgeboekt, u kunt zich niet meer aanmelden

Matoke Tours geeft regelmatig informatiebijeenkomsten over de Afrikaanse bestemmingen die wij aanbieden. Vorig jaar pakten we het groots aan tijdens de eerste editie van het Matoke Tours Event. Door alle lovende reacties en het succes hebben we besloten het event nogmaals te organiseren. Dit jaar zal het event plaatsvinden op 30 september 2017!

Het evenement geeft u de kans om Matoke Tours te ontmoeten en is tevens een introductie op het reisaanbod voor 2018. Daarnaast worden specifieke presentaties gegeven over alle bestemmingen die Matoke Tours aanbiedt: Tanzania, Oeganda, Madagaskar en Malawi/Zambia. Deze dag wordt gevierd op de bijzondere en toepasselijke locatie De Apenheul (in Apeldoorn).

Vanzelfsprekend is het gehele Matoke Tours team met Afrika specialisten aanwezig en heeft u tijdens het evenement de mogelijkheid om uw reisplannen met één van onze specialisten te bespreken en veel informatie in te winnen over de bestemming(en)!

Naast het informatieve karakter van het evenement, zorgen we natuurlijk ook voor toepasselijk entertainment. Deze mooie locatie geeft u namelijk de kans om voor even een stap op uw volgende Afrikaanse droombestemming te zetten. Hoe precies, dat is nog een verrassing!Datum

30 september 2017 (VOL)

Tijd

circa van 11:00 - 17:00 uur. Exacte tijd wordt nog bekend gemaakt

Locatie

De Apenheul, Apeldoorn

Kosten

Parkeerkosten ter plaatse zijn voor eigen rekening.

Meer info of vragen

Lisa@matoketours.nl

Meer details over het exacte dagprogramma en de tijden volgen nog!


We hopen u te mogen begroeten in de Apenheul tijdens dit event!!

Met vriendelijk groet van het Matoke Team