Mauritius vakantie - Rondreis & reizen naar Mauritius Afrika

Mauritius reizen met Matoke Tours

Midden in de Indische oceaan bevindt zich een paradijs. De definitie van een paradijs is 'een oord waar het leven heerlijk is, een zalig klimaat, mooie omgeving en overvloed aan lekkers'. Welkom op Mauritius!

Dit tropische paradijs ligt op 2000 kilometer van de Afrikaanse kust en maakt, samen met de eilanden La Reunion en Rodrigues, deel uit van de Maskarenen.

een paradijs in de Indische oceaan Mauritius, een van de meest exclusieve strandbestemmingen van de wereld

Wist u dat Mauritius is vernoemd naar Prins Mauritius van Nassau? Het waren de Nederlanders die zich als eerste vestigden op Mauritius. Nu, 4 eeuwen later heeft Mauritius zich ontwikkeld tot een van de meest exclusieve strandbestemmingen van de wereld!

Strandvakantie naar Mauritius

Wilt u alleen met een boek op het strand liggen onder een palmboom, lekker eten en naar de azuurblauwe zee staren of wilt u uw strandvakantie combineren met verschillende avontuurlijke activiteiten? Er is een genoeg te doen op Mauritius. Denk aan fietstochten, 4X4 tochten, quadbiken, wandelen in een mooi natuurpark, duiken, zwemmen met dolfijnen, zeilen, catamaran varen, winkelen, kitesurfen, carten op het water of in een onderzee bootje naar de vissen kijken. Allemaal te ondernemen op uw vakantie in Mauritius!

Matoke Tours heeft het eiland uitgebreid verkend en kan uw reis naar Mauritius van A tot Z voor u uitwerken. We hebben een aantal voorbeeld reizen voor u uitgewerkt zodat u een goed beeld krijgt wat een reis naar Mauritius inhoudt. Deze vindt u in het linkermenu.

Kijk op onze accommodatie pagina voor een hotel naar wens en Matoke Tours kan samen met u een passende retourvlucht uitzoeken. Onze excursie pagina staat boordevol leuke ideeen voor tijdens uw verblijf in Mauritius. U kunt bij ons voor uw vertrek excursies reserveren, u kunt er ook voor kiezen om ter plekke te beslissen of u iets wilt ondernemen. Uw hotel kan u dan verder helpen.

Lemuren, chameleons en strand!

Er bestaan verschillende rondvluchten van Amsterdam of Parijs via Mauritius naar Madagascar. Dit maakt een combinatie tussen deze twee landen ideaal en betaalbaar! Wat is er mooier dan eerst 14 dagen op avontuur in Madagascar en dan lekker naar het ultieme tropische strand van Mauritius! Klik hier voor een voorbeeldreis.

Safari en strand!

Door de vlucht via Nairobi is Mauritius ook heel goed te combineren met een safari in Tanzania of Oeganda. Wat dacht u van 10 dagen wildlife spotten op de savanne van de Serengeti en Ngorongoro en nog een week nagenieten op het prachtige strand van Mauritius. Of misschien een ontmoeting met bergegorilla's en chimpansees en vervolgens nagenieten op het strand van Mauritius. Beiden combinaties zijn bij ons te boeken!

Huwelijksreis

Wilt u graag op huwelijksreis in Mauritius, laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een passend hotel en zal uw vakantie helemaal romantisch worden ingericht!

Vragen over Mauritius?

Heeft u direct vragen over een reis naar Mauritius? Neem dan contact met ons op.

Dit kan via email info@matoketours.nl
of telefonisch op 073 - 6 123 364.

We zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.