Excursies in Mauritius

Er is een hele hoop te doen op Mauritius dus u hoeft zich niet te vervelen. Huurt u een auto dan kunt veel op eigen gelegenheid bezoeken. Bijvoorbeeld met behulp van een reisgids. Maar u kunt ook verzorgd het eiland verkennen.

Matoke Tours heeft samen met een lokale agent een aantal excursies voor u uitgewerkt die wij tijdens uw verblijf kunnen inplannen. Lees hieronder wat er mogelijk is op Mauritius.

Botanische tuinen

Een dagexcursie naar de Botanische tuinen van Pamplemousse en de hoofstad Port Louis. Lekker rondstruinen tussen de inheemse exotische planten in Pamplemousse en vervolgens een bezoek aan de hoofdstad van Mauritius, Port Louis. In Port Louis zult u zoal de Citadel Fort Adelaide als het beroemde winkelcentrum Caudan Waterfront bezoeken.

Dagexcursie naar het exotische noorden

Een dagexcursie naar het exotische noorden. Deze dag bestaat uit een bezoek aan Port Louis, de botanische tuinen van Pamplemousse, Grand Baie en Cap Malheureux. Dus wilt u graag in een dag de highlights van het noorden zien, dan is dit de juiste excursie.

Natuurschoon in het zuiden van Mauritius

Ontdek het natuurschoon in het zuiden van Mauritius! Tijdens deze dagexcursie brengt u een bezoek aan de krater, Trou aux Cerfs, en u geniet van prachtige vergezichten over Black River Gorges en Charamel. Daarnaast bezoekt u Curepipe en het heilige meer van Ganga Talao.

Ontdek de geschiedenis van Mauritius

Ontdek de geschiedenis van Mauritius. Bent u geinteresseerd in de geschiedenis van het eiland dan is dit een mooie dagexcursie om te ondernemen. U brengt een bezoek aan het museum van Mahebourg en het monument waar de Nederlanders als eerste het eiland betraden. Verder bezoekt u de traditionele koekjes fabriek van Mauritius en een van de laatste heiligdommen van Mauritius, Ferney Valley.

safari/pretpark Casela

Een volle dag in het natuur- en recreatiepark, Casela. Bent u met kinderen dan is dit een must do tijdens uw verblijf op Mauritius. Casela is een safari/pretpark waar vanalles te doen is!

Catamaran tours

Catamarantour langs de eilanden van het noorden

Geniet een volle dag op zee en bezoek de mooiste eilandjes van het noorden van Mauritius. Natuurlijk is zwemmen, snorkelen en zonnen part of the deal!

Catamarantour langs de westkust

Geniet een volle dag op zee en ontmoet de lokale dolfijnen. Ook tijdens deze dag zijn genieten van de zon, snorkelen en zwemmen van de partij.

Catamarantour langs de oostkust van Mauritius

Geniet een volle dag van de mooie stranden en baaien van het oosten met natuurlijk een bezoek aan het beroemde Ile aux Cerfs.

Een dag op een speedboat

Een volle dag per speedboat van oost naar noord. Per speedboat naar Ile aux Cerfs waar u lekker even kunt zwemmen en snorkelen. Na de lunch vertrek u naar het noorden waar u de belangrijkste eilanden bezoekt.

Tropische eilandje Iles des deux Coco

Een dagexcursie naar Iles des deux Coco. Breng een bezoek aan dit prachtige tropische eilandje aan de zuidkant van Mauritius. U zult hier lunchen, zwemmen, relaxen en snorkelen bij een van de mooiste koraalplekjes van Mauritius.

Overige activiteiten op Mauritius

Dan zijn er nog de volgende losse activiteiten te boeken op Mauritius:

  • Zwemmen met dolfijnen (hele dag excursie met snorkelen)
  • Een onderwatertocht in een submarine zoals Jacques Cousteau
  • Een rit op een onderwaterscooter
  • Maak een onderwater wandeling
  • Een rit op een zee-kart

Al deze excursies zijn door ons te boeken en vervoer heen en terug naar uw hotel is inbegrepen.