Matoke Tours reis- en annuleringsverzekringen

Reis- en Annuleringsverzekeringen

Matoke Tours heeft een samenwerkingsverband met Unigarant, de betrouwbare partner van de ANWB!

Ontdek de annuleringsverzekering met extra annuleringsredenen!

Speciale aandacht vragen we u voor de annuleringsverzekering die wij aanbieden i.s.m. Unigarant. Met deze annuleringsverzekering kunt u ook annuleren indien er sprake is van zogenaamde 'extra annuleringsredenen':

  • Ontradend reisadvies (Negatief reisadvies afgegeven door het Nederlandse ministerie van Buitenlandse zaken middels een code oranje of rood)
  • Een besmettelijke ziekte met aantoonbare gezondheidsrisico's voor de reiziger (bijv Ebola)
  • Natuurgeweld (aardbeving, storm, orkaan, tsunami, vulkaanuitbarsting)
  • Terrorisme
  • Binnenlandse onrusten, oproer en stakingen

U kunt bij ons zowel een kortlopende als doorlopende reis- en annuleringsverzekering afsluiten. Heeft u al een annuleringsverzekering? Check dan heel goed of het verzekerd bedrag per persoon per reis hoog genoeg is! Vaak is dat niet het geval. Zo niet, kunt u bij ons eenvoudig een extra aanvullende verzekering afsluiten met bovenstaande 'extra annuleringsredenen'. Zo kunt u met een gerust hart op reis.

Check ook goed of uw verzekering de 'extra annuleringsredenen' ook dekt. Is dit niet het geval, kan overstappen naar onze verzekering raadzaam zijn.

Wij bieden u onderstaande verzekeringsproducten aan:

  • De (kortlopende) reisverzekering (bereken premie verderop deze pagina)
  • De (kortlopende) annuleringsverzekering (bereken premie verderop deze pagina)
  • De doorlopende reis- en annuleringsverzekering (vraag offerte telefonisch aan)

Sluit altijd een (kortlopende) reis- en annuleringsverzekering af!

Met de (kortlopende) annuleringsverzekering voorkomt u veel ellende als u uw reis moet annuleren. Wij zien het ieder jaar regelmatig gebeuren. Iemand heeft een dure reis geboekt en door een ziektegeval in de familie, een blessure of een ander voorval moet de reis geannuleerd worden. Dan biedt de annuleringsverzekering uitkomst, hieronder kunt u direct uw premie berekenen en desgewenst de verzekering afsluiten. Kies zeker voor de optie 'extra annuleringsredenen', zodoende bent u ook verzekerd tegen de eerder genoemde calamiteiten (ontradend reisadvies, besmettelijke ziektes, natuurgeweld, terrorisme, binnenlandse onrusten en stakingen.

Bent u eenmaal op de bestemming zelf, dan is de (kortlopende) reisverzekering natuurlijk van belang. Tijdens een verre reis kan er van alles gebeuren. Denk aan diefstal of verlies van bijvoorbeeld geld of waardevolle bezittingen. Maar er kunnen ook ergere situaties voorkomen zoals ziekte of een ongeval. Voor al deze gevallen biedt een reisverzekering uitkomst. Hieronder kunt u direct uw premie berekenen en desgewenst de verzekering afsluiten.

Vragen over onze verzekeringsproducten?

Vragen over onze verzekeringsproducten? Bel naar 073-6123364.