Reviews van reizigers

Er zijn 9 andere reviews geschreven over deze reis. | Vorige review | Volgende review

onbekend / september 2013
Door: Leen

Hallo   We zijn nu een weekje terug van onze Uganda reis. En of het fantastisch was! Het was een onvergetelijke reis. We hebben zoveel gezien, zoveel meegemaakt, zoveel nieuwe indrukken, emoties. Waarvoor mijn dank. 

Ik heb Uganda leren kennen als een heel mooi land, met heel vriendelijke mensen. Soms confronterend wat betreft armoede en oorlogsverleden. Het bezoek aan War Child had ik niet willen missen en zal me altijd bijblijven.    Ook een dikke pluim voor Maika. Zij heeft ons echt in de watten gelegd. Niets was teveel, alles werd geregeld. Met al onze vragen konden we bij haar terecht. En ze had voor alles een oplossing.   

Eén noot van kritiek echter. Het feit dat we tenslotte in 3 andere verblijven overnachtten dan in de laatste mail vermeld stonden. Ik had dit graag op voorhand geweten. De Upgrade van het verblijf in Sipi Falls vond ik spijtig. Ik hou nu eenmaal niet van hotels. Fort Murchison werd vervangen door de Bwana lodge wat wel een goed alternatief was. Maar de vervanging van Casia lodge was beneden alle peil. Ik had me echt verheugd op het verblijf daar.  Ik weet dat het door omstandigheden gebeurd is maar het vervangende hotel( de naam is me ontglipt) was echt geen goed alternatief.

Gelukkig was er Maika die haar best heeft gedaan om voor ons een betere kamer te bemachtigen. Meer kon ook zei niet doen. We waren haar zeer dankbaar.   

Maar.............het was een fantastische reis. Ik had nog liever wat langer gebleven.   Vriendelijke groeten   Leen  

 


Alle reviews | Vorige review | Volgende review over deze reis