Rwanda reizen met Matoke Tours!

Al sinds 2002 organiseert Matoke Tours vakantie reizen naar Rwanda. Met een eigen kantoor in Kampala en een eigen kantoor in Nederland, kunnen we uw Rwanda reis perfect organiseren. Ontdek direct ons ruime aanbod van groepsreizen- en individuele reizen naar Rwanda.

Accommodaties Rwanda 2017
Bekijk hier onze Rwanda accommodaties voor 2017
Onze informatiedagen
Maak kennis met Matoke Tours op onze informatie dagen.
 

Onze privé reizen in Rwanda

Via het linker menu kunt u eenvoudig één van onze privé reizen door Rwanda selecteren. Daar vindt u een aantal voorbeelden van complete reisroutes door Rwanda. Ook bieden wij mooie combinatiereizen door Rwanda & Oeganda aan.

Onze groepsreizen door Rwanda

Via het linkermenu ontdekt u tevens onze twee verschillende groepsreizen door Rwanda en Oeganda. Zo biedt Matoke Tours u de mogelijkheid om op apenreis te gaan! U bezoekt de gorilla's in Rwanda en Oeganda! Ook gaat u meerdere keren op chimpansee tracking. Of wat dacht u van onze speciale jubileumreis? Daarbij combineert u de hoogtepunten van Oeganda met de hoogtepunten van Rwanda.

Al onze groepsreizen en privé reizen door Rwanda en Oeganda vindt u via het linkermenu. Kijk direct en ontdek ons complete reis aanbod.

groepsreizen door rwanda theeplantage in rwanda groeps rond reis in rwanda

De hoogtepunten van Rwanda

Rwanda wordt vaak "Le pays des Mille Collines", oftewel "het Land van de Duizend Heuvelen" genoemd. Overal waar u kijkt, ziet u de prachtige groene heuvels voor u opdoemen. Rwanda is dan ook één brok natuur!

In Rwanda zelf geniet u van cultuur, natuur, primaten en strand! Het land is rijk aan een enorme biodiversiteit! U kunt op chimpansee tracking in Nyungwe Forest en op gorillatracking in Volcanoes National Park! Genieten van safari's kan in Akagera National Park en ultiem ontspannen doet u aan de standen van Lake Kivu. Ook is er tijdens onze Rwanda reizen tijd om stil te staan bij de verschrikkelijke genocide die heeft plaatsgevonden in 1994.

Onze Rwanda accommodaties!!

Matoke Tours kiest tijdens de groepsreizen en middenklasse privé reizen door Rwanda bewust voor overnachtingen in comfortabele, sfeervolle lodges en tentenkampen.

comfortable accomodatie in Rwanda accomodatiesrwanda sfeervolle lodge rwanda

Deze accommodaties liggen op de mooiste plekken in de natuur en zorgen dan ook voor een ultieme Rwanda beleving. De kamers in een prettige lodge of permanente tenten hebben allen eigen sanitaire voorzieningen en zijn goed verzorgd. Kortom comfort en sfeer in een natuurlijke omgeving!