prive reis Rwanda - Rwanda individueel - individuele rondreis Rwanda

Prive reis Rwanda - Het hart van Afrika (12 dagen)

Deze privé reis biedt u de ultieme kennismaking met één van de meest authentieke landen in oostelijk Afrika, het ‘land van de duizend heuvelen’, Rwanda. De reis neemt u mee langs alle hoogtepunten van het land. Van savannevlaktes tot aan het regenwoud met chimpansees & gorilla’s en van de drukke hoofdstad Kigali tot het idyllische Kivumeer: Rwanda heeft het allemaal!

U overnacht in het accommodatie type van uw keuze en kunt op vele locaties het programma geheel naar eigen wens indelen. Met trots presenteert Matoke Tours deze rondreis door Rwanda, een must voor iedere Afrika liefhebber!

Ontdek hier direct het reisprogramma van dag-tot-dag en bekijk de verschillende prijsniveaus in het prijzenoverzicht.

 • Een zeer complete rondreis door één van de meest authentieke landen in Oost-Afrika
 • Bezoek het onontdekte Akagera National Park voor de ultieme safaribeleving
 • Mogelijkheid tot het bewandelen van de Congo Nile Trail bij Lake Kivu
 • Een indrukwekkend bezoek aan het Genocide Memorial in Kigali
 • Kennismaking met zowel de chimpansees als de berggorilla's in één reis
 • Vele excursiemogelijkheden in Volcanoes National Park
 • Dagelijks vertrek met rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam en Brussel
 • Korte reisafstanden ter plaatse en daardoor veel tijd voor leuke activiteiten
 • Keuze uit accommodaties op verschillende comfortniveaus
 • Begeleiding van een professionele, Engelssprekende, privé chauffeur/gids
 

Een indrukwekkende rondreis langs alle hoogtepunten van Rwanda

 

Accommodatie niveau naar eigen wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op twee verschillende niveaus. Per dag zijn de twee verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar het accommodatie overzicht, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken.

In het prijzen overzicht vindt u de prijsverschillen tussen de verschillende niveaus. Hieronder worden de twee verschillende niveaus alvast nader toegelicht.

Accommodatie niveaus

 • Middenklasse
  Het betreft hier comfortabele, sfeervolle accommodaties op mooie plekken voor de ultieme Afrika beleving! Vaak gebruikt door Matoke Tours vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • Luxe
  Gewoonweg de beste accommodaties van Rwanda op het gebied van comfort, service en cuisine. Tijdens het verblijf ervaart u exclusiviteit die past bij het topsegment.

Zwaarte en comfort

Rwanda ligt net onder de evenaar, maar vanwege de hoogte wordt de temperatuur getemperd tot een heerlijk klimaat, met temperaturen van tussen de 21 en 26 graden. Heerlijk dus! De reis zelf is niet heel zwaar en iedereen met een normale conditie kan deelnemen aan deze reis. We hebben er bewust voor gekozen om de activiteiten die wat meer fysieke inspanning vergen optioneel te maken.

Vooral de gorillatracking kan zwaar en intensief zijn. De tracking kan 2 uur duren, maar soms ook 7 uur. Het is maar net waar de gorilla's zich bevinden. Als u twijfelt over uw fitheid raden we u aan om vooraf contact met ons op te nemen. De overige activiteiten zijn veel minder intensief. Zo is de chimpansee tracking over een relatief vlak terrein in het regenwoud (koel).

Ga direct naar het reisprogramma van deze Rwanda privé reis of bekijk hier het prijzenoverzicht.

Route Matoke Tours prive reis Rwanda - Het hart van Afrika (12 dagen)

sluit kaart