Verlenging naar Zanzibar, Tanzania en Oeganda

Verleng uw reis in Tanzania of op tropisch Zanzibar!

Wilt u uw groepsreis- of privé reis nog verlengen met een bezoek aan bijvoorbeeld tropisch Zanzibar of een verlenging naar Tanzania of Oeganda? Bekijk dan alle mogelijkheden hieronder! Heeft u een bepaald budget voor een verlenging, maar weet u nog niet precies wat u wilt doen? Vraag ons advies en wij maken een offerte op maat. Wilt u uw verlenging anders invullen? Stuur dan uw voorstel en wij maken een persoonlijk reisplan voor uw verlenging.

Zanzibar – Tropisch nagenieten op hagelwitte stranden

Waar kunt dit fantastische avontuur beter afsluiten dan op de witte stranden van het zonovergoten Zanzibar!? Azuurblauw water, parelwitte stranden, palmbomen, heerlijke lodges, iedere dag verse zeevruchten, de geuren van diverse kruiden en een sprookjesachtige hoofdstad (Stone Town) vol Arabische invloeden. Dat is Zanzibar in een notendop. Zanzibar is gelegen voor de kust van Tanzania. Aan de oost- en noordkust van het eiland vindt u uitgestrekte zandstranden waar u prachtig kunt snorkelen en duiken. De hoofdstad, Stone Town, staat bekend om haar smalle, kronkelige straatjes met typische huisjes, winkels, bazaars en moskeeën.

U kunt op de laatste dag van deze privé reis rechtstreeks naar Zanzibar vliegen, waar u wordt opgehaald door een vertegenwoordiger van Matoke Tours en naar uw accommodatie aan het strand gebracht. Matoke Tours heeft uit het ruime aanbod op Zanzibar een selectie gemaakt op basis van locatie, uitzicht, kleinschaligheid, cuisine en service. Bekijk het aanbod op de Zanzibar accommodatie pagina.Pakket van 4x nachten in een accommodatie naar keuze

  • Vanaf € 850,- p.p. (afhankelijk van accommodatie keuze)
    bij minimum vertrek van 2 personen
  • Inclusief: Vlucht naar Zanzibar, ontbijt, transfers
  • Exclusief: Lunch, drankjes en activiteiten

 

Op safari in de wildrijke parken van Tanzania

Met de Serengeti en de Ngorongoro krater herbergt Tanzania twee van Afrika’s bekendste wildparken. Een dag safari in deze parken garandeert vrijwel altijd een BIG 5 experience en zeer grote aantallen wildlife! Matoke Tours is 100 % expert in Tanzania reizen.

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden voor safari’s in Noord Tanzania. Maar vergeet niet om te vergelijken met Zuid Tanzania. De parken in het zuiden zijn ongerept, bevatten grote aantallen wildlife en, misschien nog veel belangrijker, er komen nauwelijks toeristen! Hier gaat u nog alleen op safari.

Mochten er meerdere klimmers op safari willen gaan dan zal Matoke Tours hier altijd in bemiddelen. Vraag hier uw offerte aan voor een verlenging naar de nationale parken van Tanzania.