4WD safari voertuigen Rwanda | Matoke Tours

4WD safari voertuigen - ons vervoer in Rwanda

Op reis in Rwanda met Matoke Tours betekent reizen in het ultieme safarivoertuig!

Toyota 4WD (verlengde) Landcruiser

Het ultieme safarivoertuig voor uw reis door Rwanda! De auto's hebben zeven comfortabele stoelen met een extra kussentje, veiligheidsriemen, een groot uitklapbaar dak voor de beste fotografische mogelijkheden, koelbox, stopcontact, stofwering en radiocontact tot de beschikking.

Toyota 4WD (reguliere) Landcruiser

Deze comfortabele Landcruiser is een ideaal vervoermiddel voor koppels en kleine groepjes tijdens privé reizen. Op de achterbank is plaats voor vier reizigers en desnoods kan nog één reiziger naast de chauffeur/gids plaatsnemen. Een sterke motor en krachtige vering maken uw reis door Rwanda aangenaam. Het dak gaat open voor vrij zicht tijdens de safari's.

Toyota 4WD Minibus

In de reissom van de budget variant op de privé reizen is de 4WD minibus opgenomen. De busjes zijn omgebouwd en hebben achterin 8 stoelen, waarvan 6 raamplaatsen. Hoewel de voertuigen vierwielaandrijving hebben zijn deze niet zo sterk als de Toyota Landcruisers. De vering is minder krachtig, waardoor de reiziger vaker geniet van een 'African Massage'. Het dak van de minibus kan omhoog voor vrij zicht tijdens de safari's.

Professionele gidsen

Een geschikt voertuig betekent nog niet direct een geslaagde safari. Het zijn onze gidsen die de safari helemaal af maken met hun veelzijdige kennis en enthousiasme! Al onze gidsen hebben zeer veel ervaring en beschikken naast de reguliere kennis ook allen over specifieke vakkennis!

Specifieke interesses?

Heeft u een specifieke interesse, zoals vogels of reptielen? Geeft u dit dan aan tijdens de boeking en dan zoekt Matoke Tours voor u de juiste gids!