Safari Tanzania - Vakantie of rondreis in Tanzania | Matoke Tours

Tanzania safari reizen met Matoke Tours!

De nummer 1 in Tanzania! Dat is Matoke Tours. Al sinds 2002 organiseert Matoke Tours vakantie reizen naar Tanzania. Met een eigen kantoor in Tanzania (best beoordeelde Nederlandse touroperator in Afrika) en een eigen kantoor in Nederland, kunnen we uw Tanzania safari perfect organiseren. Ontdek via het linker menu direct ons ruime aanbod van groepsreizen- en individuele safari reizen naar Tanzania.

 • Tanzania info dagen

  Maak kennis met Matoke Tours en Tanzania en bezoek onze infodagen!

 • Professioneel 4wd vervoer

  Op safari in Tanzania met Matoke Tours betekent reizen in het ultieme safarivoertuig!

 • Daarom nummer 1!

  Lees actuele klantervaringen van reizigers die met ons naar Tanzania zijn gereisd!

 • Tanzania brochure

  Bestel onze Tanzania brochure hier! U ontvangt deze binnen enkele dagen thuis.

safari tanzania zebras Tanzania safari strand tanzania mensen tanzania reis giraffes

Daarom met Matoke Tours naar Tanzania!

Enthousiaste actuele klanten ervaringen Het beste vervoer van Tanzania Inspirerende infodagen
Kleinschalige accommodaties SGR/ANVR/Calamiteitenfonds Origineel & innovatief
Lokaal kantoor & persoonlijk contact Maatwerk specialisme Duurzaam reizen

Onze privé reizen in Tanzania en Zanzibar

Via het linker menu kunt u eenvoudig één van onze privé reizen door Tanzania selecteren. Zo vindt u een aantal voorbeelden van prachtige Tanzania safari reizen (met bezoek aan bijvoorbeeld Serengeti & Ngorongoro) en combinatiereizen waarbij u de mooiste highlights van Tanzania combineert met het tropische en exotische Zanzibar.

Of kies voor een privé safari waarbij u het beste van twee werelden ontdekt (Oeganda en Tanzania). Mocht u liever een reis op maat samen laten stellen, dan staan onze specialisten voor u klaar! Al onze privé reizen door Tanzania vindt u via het linkermenu. Kijk direct en ontdek ons complete Tanzania reis aanbod.

Matoke Tours staat voor kleinschalige, sfeervolle accommodaties, het beste vervoer en de hoogste belevingswaarde!

Onze groepsreizen door Tanzania

Via het linkermenu ontdekt u tevens onze vier verschillende groepsreizen door Tanzania. Zo biedt Matoke Tours een uitgebreide Tanzania Zanzibar groepsreis aan waarbij u naast de mooiste hoogtepunten van Tanzania ook op zoek gaat naar de 2.000.000 migrerende hoefdieren en nageniet op de hagelwitte stranden van Zanzibar.

Tijdens de Tanzania en Zanzibar Hoogtepunten groepsreis bezoekt u de absolute hoogtepunten van Tanzania en sluit u de reis af op een tropisch eiland.

Of wat dacht u van onze Zuid Tanzania groepsreis door onontdekt Tanzania? Hierbij gaat u de best bewaarde safari geheimen van Tanzania ontdekken, maar dan zonder de grote aantallen toeristen.

Gaat u liever op ontdekkingsreis door Oost-Afrika waarbij u zowel Oeganda, Tanzania als Zanzibar bezoekt? Dan is onze Oost-Afrika groepsreis uw keuze! Al onze groepsreizen door Tanzania vindt u via het linkermenu. Kijk direct en ontdek ons complete Tanzania groepsreis aanbod.

Onze Tanzania vakantie accommodaties!!

Matoke Tours kiest tijdens de groepsreizen en middenklasse privéreizen door Tanzania bewust voor overnachtingen in comfortabele, sfeervolle lodges en tentenkampen. Deze accommodaties liggen op de mooiste plekken in de natuur en zorgen dan ook voor een ultieme Afrika beleving. De kamers in een prettige lodge of permanente tenten hebben allen eigen sanitaire voorzieningen en zijn goed verzorgd. Kortom comfort en sfeer in een natuurlijke omgeving! Vrijwel alle accommodaties worden geboekt op basis van full board (ontbijt, lunch en diner inbegrepen).

Overdag geniet u met volle teugen van al het wild in de nationale parken en 's avonds dineert u onder de Afrikaanse sterrenhemel, geniet u met een koud drankje aan het kampvuur en slaapt u heerlijk in een fris en goed bed. Dit is dé Afrika beleving op een comfortabele manier! Matoke Tours staat hierom bekend.

Al meer dan 15 jaar is dit ons concept!

Onze 4wd safari voertuigen in Tanzania

Op safari in Tanzania met Matoke Tours betekent reizen in het ultieme safarivoertuig!

Matoke Tours heeft in het noordelijke safaricircuit 35 uitgebouwde, 4WD Landcruisers tot de beschikking.

Iedere Landcruiser is omgebouwd om zo aan de wensen van onze safarireizigers te voldoen. De auto's hebben zeven comfortabele stoelen met een extra kussentje, veiligheidsriemen, een groot uitklapbaar dak voor de beste fotografische mogelijkheden, koelbox, stopcontact, stofwering en radiocontact tot de beschikking.

Een geschikt voertuig betekent nog niet direct een geslaagde safari. Het zijn onze gidsen die de safari helemaal af maken met hun veelzijdige kennis en enthousiasme! Al onze gidsen hebben zeer veel ervaring en beschikken naast de reguliere kennis ook allen over specifieke vakkennis!

MEER INFO OVER ONZE TANZANIA SAFARI REIZEN?
Beleef uw groepsreis of privé reis door Tanzania met Matoke Tours en vraag alvast de brochure aan of schrijf u in voor één van onze informatiedagen waarbij u persoonlijk kennis maakt met het team van Matoke Tours en impressies op doet van onze reizen door het fascinerende Tanzania!