Fly in safari Zuid Tanzania - Selous Ruaha Katavi Mafia island

15 daagse onontdekte Zuid-Tanzania reis

Een 'off the beaten track' safarireis door Zuid-Tanzania waarin de onontdekte parels Selous Game Reserve en Ruaha National Park worden bezocht. Middels safarivluchten worden deze gerenommeerde safariparken comfortabel met elkaar verbonden. De rondreis sluit af op het idyllische Zanzibar, Mafia of Pemba Island.

Rangers en verlengen naar Katavi

Tijdens de rondreis wordt u geassisteerd door de gastheren/vrouwen en rangers ter plekke. Er gaat geen vaste gids mee omdat u via safarivluchten voortbeweegt. Zo heeft u op alle locaties ervaren rangers met de meeste kennis tot uw beschikking. Daarnaast worden de safari’s uitgevoerd in open jeeps voor het beste zicht! Tot slot staat er ook een unieke verlenging naar het afgelegen Katavi National Park beschreven.

Ontdek op de volgende pagina's het gedetailleerde reisschema. Lees hieronder meer over de bijzondere voordelen van deze reis en bestudeer de route. Laat u zelf tot slot inspireren door dit fantastische Ruaha report, gemaakt door Matoke Reizigers op een soortgelijke fly-in reis!

 • Afrika's meest ruige wildparken zonder toeristen
 • Open Landcruisers in Selous en Ruaha voor het beste zicht
 • Comfortabele, korte reisdagen door de safari vluchten
 • Ervaren rangers/specialisten ter plekke
 • Overnachten in kleinschalige bijzondere accommodaties midden in de natuur
 • Zelf kiezen of u tropisch afsluit op Pemba, Mafia of Zanzibar
 • Optioneel verlengen naar Katavi National Park

Foto's 15 dagen het onontdekte Tanzania

Bezig met laden foto's, een ogenblik a.u.b.

 

Accommodatie niveau naar eigen wens

Tijdens deze fly-in rondreis vliegt u van het ene onontdekte wildpark naar het andere. Op alle locaties staan er vier verschillende comfortniveaus beschreven. Zo kunt u zelf aangeven of de voorkeur uitgaat naar middenklasse, luxe, barefoot luxury of zeer exclusieve accommodaties.

In het prijzen overzicht vindt u de prijsverschillen tussen de verschillende niveaus. Hieronder worden de vier verschillende niveaus alvast nader toegelicht.

Accommodatie niveaus

 • Middenklasse
  Het betreft hier goede, comfortabele, sfeervolle accommodaties op mooie plekken in de natuur voor de ultieme Afrika beleving! Door Matoke Tours geselecteerd vanwege de perfecte prijs-kwaliteitverhouding.
 • Luxe
  Zeer mooie accommodaties op het gebied van comfort, service, ligging en cuisine. Daar waar mogelijk is ook een zwembad voorzien. Heerlijk genieten tussen de indrukwekkende safari’s door!
 • Barefoot Luxury
  Bijzondere accommodaties voor de pur sang natuurliefhebbers. De kleinschalige tentenkampen zijn in harmonie gebouwd met de safari omgeving. U wordt hier door bevlogen safari rangers begeleid zodat u intens van de safari en natuur kunt genieten.
 • Exclusief
  Dit zijn de meest luxe accommodaties in de natuur. Verwacht hier volledig in de watten gelegd te worden terwijl u geniet van ruime, verbluffend mooie overnachtingsplekken. De cuisine, bar en extra faciliteiten zijn tot het hoogste niveau mogelijk getild.

Reisvoorstel op maat

Het is uiteraard ook mogelijk om verschillende comfort niveaus te combineren, ik dit geval kunt u een reisvoorstel op maat aanvragen.

Ruaha trip report

Ga direct naar het reisprogramma van deze onontdekte Zuid-Tanzania privéreis of bekijk hier het prijzenoverzicht.

Route 15 daagse onontdekte Zuid-Tanzania reis (Selous, Ruaha en Swahilikust kust)

sluit kaart
Lees de reisbeschrijving van dag tot dag van deze reis