Fly in safari Tanzania - safari tanzania selous Ruaha

Zuid Tanzania Fly-In safari (met Zanzibar of Mafia Island)

Matoke Tours is al meer dan 15 jaar de best beoordeelde specialist in safari's en reizen naar Zuidelijk Tanzania en Zanzibar. Naast onze groepsreis naar Zuid Tanzania biedt Matoke Tours ook bijzondere Fly-In safari's aan. Ideaal voor diegenen die in minder tijd de meest indrukwekkende parken van zuidelijk Tanzania willen ontdekken. Maar ook ideaal voor reizigers die Zanzibar willen combineren met een safari in Tanzania! Kortom: combineer een safari in het zuiden van Tanzania met tropisch Zanzibar of met het idyllische Mafia Island.

Vanuit Zanzibar of Mafia Island vliegt u namelijk veilig en snel naar Ruaha National Park of Selous Game Reserve toe. Deze safari parken behoren tot de top van de Afrikaanse wildparken. Er komen maar weinig toeristen, de natuur is er adembenemend mooi en de aantallen wildlife zijn zeer groot! Een fly-in-safari door zuid Tanzania garandeert veel dieren, waanzinnige natuur en avontuur!

Hieronder vindt u een aantal safari's beschreven. Deze zijn met zorg samengesteld en bevatten een zeer goede mix van natuur, safari activiteiten en wildlife. Uiteraard kunt u ook uw eigen safari reis samenstellen. Mail uw reiswensen naar info@matoketours.nl en wij sturen u een vrijblijvende offerte voor een Fly-In safari naar Zuid Tanzania toe.

Aanbieding Safari & Zanzibar

Aanbieding Safari & Zanzibar

vanaf € 1.375
9 dagen budget safari Selous/Zanzibar

Combineer geweldige safari's in Selous Game Reserve (het grootste wildpark in Afrika!) met de hagelwitte stranden van Zanzibar. U kampeert avontuurlijk in Selous en overnacht in Zanzibar aan het geweldige Jambiani Beach. Een 9-daagse safari aanbieding voor een super prijs! Meer info

Selous, Ruaha & Mafia Island!

Selous, Ruaha, Mafia Island

vanaf € 4.825
15 daagse semi-luxe Zuid Tanzania fly-in reis

Een enerverende safari reis in Zuid Tanzania waarin de onontdekte parels Selous en Ruaha worden bezocht. Sluit af op het idyllische Mafia Island, het snorkel- en duik paradijs van de Indische Oceaan!
Meer info