Groepsreis Hoogtepunten Tanzania met Zanzibar in stijl Matoke Tours reizen

11 Daagse groepsreis Tanzania en Zanzibar in stijl

Tijdens deze zeer comfortabele 11-daagse groepsreis reist u in een internationaal gezelschap door de wildrijke nationale parken van Noord - Tanzania en sluit u de reis af op het tropische Zanzibar.

U overnacht in semi-luxe, kleinschalige accommodaties die specifiek zijn geselecteerd op ligging, kleinschaligheid, kwaliteit en cuisine. Tijdens de safari liggen de tentenkampen binnen de parkgrenzen voor de ultieme wildernis ervaring. Zo overnacht u tijdens de safari uitsluitend in de kwalitatief hoogwaardige Tortilis Camps in Lake Manyara, de Serengeti en op de Ngorongoro kraterrand, deze kleinschalige tentenkampen behoren tot de top van bijzondere accommodaties in de Tanzania. Lees ook eens de reviews van onze klanten over deze prachtige plekken.

Gegarandeerd vertrek vanaf 2 personen!

Deze groepsreis kent al een gegarandeerd vertrek vanaf twee reizigers! Deze groepsreis gaat dus altijd door!

Zeer veel wildlife en afsluiten op Zanzibar

Tijdens deze ultieme safari reis gaat u zeer veel wild treffen in Lake Manyara, Serengeti National Park en tot slot de immense Ngorongoro krater.

Met een voldaan gevoel geniet u na op de hagelwitte stranden van Zanzibar of verlengt u naar een ander tropisch eiland aan de Swahilikust, zoals Pemba Island of Mafia Island. Het standaard verblijf op Zanzibar is drie nachten, maar u kunt dit eenvoudig verlengen indien gewenst.

Ontdek hier het gedetailleerde reisschema en bekijk hier de vertrekdata en prijzen.


  • De absolute hoogtepunten van Tanzania voor een vriendelijke prijs.
  • Gegarandeerd vertrek vanaf 2 reizigers.
  • Uitstekende accommodaties, zorgvuldig geselecteerd op basis van locatie, uitzicht, kleinschaligheid, cuisine en service.
  • Reizen in een internationaal gezelschap.
  • Diverse rondreis door uiteenlopende landschappen en een goede kans op het spotten van de 'Big Five'.
  • Vervoer in de allerbeste 4WD Landcruisers van Tanzania.
  • 3 nachten exotisch verblijf op Zanzibar met lokale vlucht inbegrepen. Eenvoudig aan te passen naar meedere nachten indien gewenst.
  • Korte reistijden door korte afstanden tussen de verschillende nationale parken.
  • Mogelijkheid tot verlengen naar Pemba Island, Mafia Island of Fanjove Island (i.p.v Zanzibar).
  • Op reis met zeer ervaren chauffeurs/gidsen die Tanzania op zijn duimpje kennen.
 

Een indrukwekkende groepsreis langs de hoogtepunten van Tanzania en Zanzibar

Ontdek hier het gedetailleerde reisschema van deze Tanzania en Zanzibar of bekijk hier de prijzen en vertrekdata.

Lees de laatste klantervaringen van deze Tanzania en Zanzibar groepsreis

december 2018 / groepsreis Tanzania Uitgebreid (Yvonne en Marleen)

Wij kijken terug op een geweldige reis naar Tanzania in november jl. We hebben de 14 daagse grote trek in Noord- Tanzania gedaan, fijne, gezellige groep van 7 in een jeep. Alles prima geregeld, heel veel wild gezien, prachtige natuur, vriendelijke mensen. Fijne lodges en twee keer uitstekende tented camps in de Serengeti, een hele belevenis! Onze gids/chauffeur Edward heeft ons zeer goed begeleid, en er alles aan gedaan om ons zoveel mogelijk te laten zien. Na de safari nog een paar dagen Zanzibar, Sunshine Hotel, prima, mooie kamer, lekker eten, met zwembad en direct aan het strand. Stonetown bezocht en spicetour gedaan, allebei zeker de moeite waard. Een top-reis! Zeer tevreden over....

Lees volledige review of bekijk alle andere reviews van deze reis

november 2018 / groepsreis Tanzania Uitgebreid (Judith)

Wij hebben genoten van een prachtige reis naar Tanzania. Wat een heerlijk land met vriendelijke mensen, wonderschone natuur en ongelooflijk veel beesten! We waren in het kleine regenseizoen (november) in Tanzania, maar daar hebben we weinig van gemerkt. Het voordeel was wel dat het minder druk in de parken was. Alles was goed geregeld door Matoke, inclusief een telefoontje voor vertrek of we nog vragen hadden. Alle lof voor onze gids Edward, die alles in het werk stelde om het ons naar de zin te maken: geweldig! Ik zou een volgende reis naar Afrika zeker weer via Matoke boeken en dit dan ook bij iedereen....

Lees volledige review of bekijk alle andere reviews van deze reis

november 2018 / groepsreis Tanzania Uitgebreid (Jose)

Via Matoke ben ik naar Tanzania geweest. Het was een heerlijke reis met een heel leuk gezelschap. De informatie vooraf was duidelijk en heel compleet. Er was een afwisselend programma in elkaar gedraaid en de driver/gids ter plekke was werkelijk fantastisch. Een topreis....

Lees volledige review of bekijk alle andere reviews van deze reis

Route Matoke Tours groepsreis Hoogtepunten Tanzania en Zanzibar 11 dagen

sluit kaart