Zuid Tanzania groepsreis - Rondreis en groepsreizen naar Zuid Tanzania

13-daagse groepsreis Zuid Tanzania

"een ongerepte groepsreis door het ruige Zuid Tanzania waarbij de meest indrukwekkende en authentieke wildparken worden bezocht"

Een reis door Zuid-Tanzania staat garant voor de meest pure en avontuurlijke safari beleving van heel Afrika! Selous en Ruaha zijn de absolute rauwe safariparken met hoge concentraties wild terwijl er vrijwel geen toeristen zijn. Daarnaast bezoeken we ook de wildrijke savannes van Mikumi en de prachtige vruchtbare omgeving van het Udzungwa gebergte. Vervolgens bieden we optioneel een verlenging aan voor zon minnende reizigers naar Zanzibar, Mafia Island of Pemba Island.

Tijdens de groepsreis wordt u geassisteerd door een lokale gids. U wordt per Extended Landcruiser veilig en comfortabel begeleid tussen de verschillende hoogtepunten. De overnachtingen worden doorgebracht variërend van eenvoudig, middenklasse tot semi-luxe. Allen zijn gesitueerd op top locaties midden in de natuur. Deel de spannende safariverhalen 's avonds met elkaar bij het kampvuur terwijl de leeuwen en olifanten op de loer liggen!

Ontdek hier het gedetailleerde reisschema en bekijk hier de vertrekdata en prijzen. Lees hieronder meer over de bijzondere voordelen van deze reis en bestudeer de route.


  • De onontdekte zuidelijke parken gecombineerd
  • Open safari jeeps in Ruaha
  • Safari's over land en water
  • Mogelijkheid tot tropische verlengingen naar een Swahili eiland
  • Endemische primaten in Udzungwa Mountains
  • Leuke middenklasse accommodaties, van lodges tot avontuurlijk tentenkampen


Ruaha trip report


Foto's gemaakt tijdens deze groepsreis door Zuid Tanzania

Bezig met laden foto's, een ogenblik a.u.b.

Route 13 daagse groepsreis Zuid-Tanzania

sluit kaart
Lees de reisbeschrijving van dag tot dag van deze reis