Kilimanjaro beklimmen? Reizen naar Kilimanjaro | Matoke Tours

Privé reizen naar de Kilimanjaro met Matoke Tours

Al sinds 2002 organiseert Matoke Tours reizen naar het fascinerende Tanzania. Een van onze belangrijkste specialismen is het veilig organiseren van Kilimanjaro beklimmingen. Ook nodigen we u graag uit om één van onze Kilimanjaro spreekuren te bezoeken. Klik op een reis hieronder om te zien wanneer het volgende spreekuur is. Onze Kilimanjaro specialisten delen dan uit eerste hand hun bevindingen, voorbereidingen, tips en nog veel meer!

Hieronder vindt u onze privé reizen naar de top van de Kilimanjaro gedetailleerd beschreven. Maar uiteraard kunt u ook mee op een groepsreis naar de Kilimanjaro. U kunt zowel een groeps- als privé beklimming verlengen naar het tropische Zanzibar of naar één van de wereldberoemde safariparken van Tanzania. Bekijk hieronder de voorbeeldreizen voor onze privé beklimmingen.

Heeft u andere wensen en wilt u een beklimming op maat samenstellen? Mail uw individuele wensen dan naar info@matoketours.nl en wij sturen u een vrijblijvende offerte voor uw tocht naar de summit, met de eventuele verlengingsmogelijkheden.

Lees hier échte en actuele Tanzania ervaringen!
Privébeklimming & Zanzibar

Machame route privé + Zanzibar

vanaf €2.730
15 dagen Kilimanjaro & Zanzibar privé reis

Behaal in privé verband de top van de Kilimanjaro om daarna heerlijk tropisch na te genieten op Zanzibar! Meer info

Privébeklimming, safari & Zanzibar

Machame route privé, safari + Zanzibar

19 dagen Kilimanjaro, safari & Zanzibar privé reis
vanaf €4.175

Behaal in privé verband de top van de Kilimanjaro om vervolgens de wildparken te ontdekken en na te genieten op Zanzibar! Meer info