10 Daagse privé reis 'Migratie in de Serengeti!'

Tanzania migratie reis River Crossing (10 dagen juli - okt)

Tijdens deze bijzondere 10-daagse migratie reis reist u met de beste 4WD Landcruiser over de uitgestrekte savanne vlaktes van het immense Serengeti National Park, waarbij u op zoek gaat naar de 2.000.000 migrerende hoefdieren. Deze reis kent uitsluitend vertrek in de periode juli tot oktober, waardoor u kans maakt op het beleven van een rivieroversteek, het spectaculaire natuurfenomeen waarbij honderden of zelfs duizenden wildebeesten en zebra’s door de machtige Mara rivier in Noord - Serengeti trekken. Indien gewenst verlengt u de reis naar de hagelwitte stranden van Zanzibar of naar een ander tropisch eiland aan de Swahilikust.

U overnacht in een accommodatie type naar wens. U kunt zo zelf invloed uitoefenen op de prijs van deze reis en bepaalt zelf het comfortniveau tijdens uw safari.

Ontdek direct het reisprogramma van dag-tot-dag. Bekijk ook de verschillende prijzen in het prijzenoverzicht.

 • Reële kans op het beleven van een spectaculaire rivieroversteek!
 • Op zoek naar de 2.000.000 migrerende hoefdieren in het Serengeti eco systeem.
 • Naast de migratie goede kans op het spotten van de 'Big Five'.
 • Vervoer in de allerbeste 4WD Landcruisers van Tanzania.
 • Dagelijks vertrek met rechtstreekse vluchten van de KLM.
 • Uitstekende accommodaties in vier verschillende prijs- en comfort niveaus. Zorgvuldig geselecteerd op basis van locatie, uitzicht, kleinschaligheid, cuisine en service.
 • Mogelijkheid tot verlengen naar Pemba Island, Mafia Island of Fanjove Island.
 • Mogelijkheid tot het boeken van een ballonsafari in Noord – Serengeti boven de migrerende dieren.
 • Mogelijkheid tot het verder op maat uitwerken van deze privé reis.
 • Op reis met een zeer ervaren chauffeur/gids die Tanzania op zijn duimpje kent.
 

Een indrukwekkende rondreis op zoek naar de fenomenale migratie in Tanzania

 

Accommodatie niveau naar eigen wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op vier verschillende niveaus. Per dag zijn de vier verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar het accommodatie overzicht, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken.

In het prijzen overzicht vindt u de prijsverschillen tussen de verschillende niveaus. Hieronder worden de vier verschillende niveaus alvast nader toegelicht.

Accommodatie niveaus

 • Middenklasse
  Het betreft hier goede, comfortabele, sfeervolle accommodaties op mooie plekken in de natuur voor de ultieme Afrika beleving! Door Matoke Tours geselecteerd vanwege de perfecte prijs-kwaliteitverhouding.
 • Semi luxe
  Deze accommodaties omvatten nog meer comfort dan de middenklasse. De locaties zijn vergelijkbaar, alleen zijn de details nog meer uitgediept. Een aangename upgrade voor degene die net iets meer verwachten.
 • Luxe
  De top accommodaties van Tanzania op het gebied van comfort, service, ligging en cuisine. Altijd een lekker zwembad na de indrukwekkende safari’s en genieten van ruimte en comfort.
 • Barefoot luxury
  Bijzondere accommodaties voor fijnproevers die genieten van kleinschaligheid, intimiteit, een hoog serviceniveau en heerlijk dineren met uitgebreide wijnkaart. Eén met de natuur op de allermooiste plekjes binnen de parkgrenzen, barefoot luxury laat u in stijl genieten van rijkdom die zich niet vertaalt in gouden kranen, maar in een ultiem safari gevoel.

Reisvoorstel op maat

Het is uiteraard ook mogelijk om verschillende comfort niveaus te combineren, ik dit geval kunt u een reisvoorstel op maat aanvragen.

Ga direct naar het reisprogramma van deze Tanzania & Zanzibar privé reis of bekijk hier het prijzenoverzicht.

Route Matoke Tours prive reis : 10 dagen Tanzania migratie reis River Crossing

sluit kaart