Safari Voertuigen Matoke Tours

4WD Safari voertuigen - ons vervoer in Tanzania

Op safari in Tanzania met Matoke Tours betekent reizen in het ultieme safarivoertuig!

Matoke Tours heeft in het noordelijke safaricircuit 35 uitgebouwde, 4WD Landcruisers tot de beschikking. Iedere Landcruiser is omgebouwd om zo aan de wensen van onze safarireizigers te voldoen. De auto's hebben zeven comfortabele stoelen met een extra kussentje, veiligheidsriemen, een groot uitklapbaar dak voor de beste fotografische mogelijkheden, koelbox, stopcontact, stofwering en radiocontact tot de beschikking.

Tevens beschikken alle Landcruisers over een EHBO-set, reserve onderdelen en de nodige flora en fauna boeken met informatie over zoogdieren, vogels en bomen en planten. Alle voertuigen krijgen voor en na de reis een onderhoudsbeurt, zodat we u er van kunnen verzekeren dat u in een schoon, goed onderhouden safariauto op reis gaat.

Professionele gidsen

Een geschikt voertuig betekent nog niet direct een geslaagde safari. Het zijn onze gidsen die de safari helemaal af maken met hun veelzijdige kennis en enthousiasme! Al onze gidsen hebben zeer veel ervaring en beschikken naast de reguliere kennis ook allen over specifieke vakkennis!

Specifieke interesses?

Heeft u een specifieke interesse, zoals vogels of reptielen? Geeft u dit dan aan tijdens de boeking en dan zoekt Matoke Tours voor u de juiste gids!