Tanzania safari met kinderen - Afrika reizen met kinderen

16 daagse prive reis Familie Safari Tanzania / Zanzibar!

"De ultieme familiereis door Tanzania, waarbij u én uw kinderen optimaal genieten van alles wat dit veelzijdige land te bieden heeft!"

Boek en krijg het Matoke safariboek cadeau!
(klik hier voor een preview)

De safariparken in het noorden van Tanzania zijn uitermate geschikt voor een safari avontuur met het hele gezin! De reistijden zijn kort, de accommodaties comfortabel en de wilde dieren zijn in grote hoeveelheden aanwezig. Tijdens deze 16-daagse familiereis beleven jullie spannende safari's, zijn er verschillende ontmoetingen met de lokale bevolking, waaronder de kleurrijke Maasai en genieten jullie van een tropisch paradijs.

Tijdens deze familie reis overnachten jullie in een accommodatie type naar wens. U kunt zo zelf invloed uitoefenen op de prijs van deze reis en bepaalt zelf het comfortniveau tijdens uw safari. Tijdens de safari overnacht u in kleinschalige lodges en comfortabele tentenkampen, waar mogelijk met zwembad, gelegen op de mooiste plekken in de Tanzaniaanse natuur. Op Zanzibar verblijven jullie op enkele meters van een hagelwit strand met palmbomen!

Kortom: een onvergetelijk avontuur voor het hele gezin! Bij een boeking krijgen de kinderen een Matoke Tours safariboek cadeau.

 • Perfect uitgebalanceerde reis vol safari, cultuur, strand én rustmomenten.
 • Comfortabele en kindvriendelijke accommodaties, veelal met zwembad.
 • Zorgvuldig geselecteerde gidsen die voor professionele en gezellige begeleiding zorgen.
 • Mogelijkheid tot het beleven van unieke excursies als Rift Valley hike en Treetop Walkway.
 • Vervoer in de allerbeste 4WD Landcruisers van Tanzania.
 • Een bijzonder verblijf in de Maasai Lodge, gerund door de authentieke Maasai bevolking.
 • Heel veel wild in het Serengeti National Park.
 • Dagelijks vertrek met rechtstreekse vluchten van de KLM.
 • Mogelijkheid tot het verder op maat uitwerken van deze privé reis.
 

Een indrukwekkende rondreis door Tanzania met het hele gezin

 

Accommodatie niveau naar eigen wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op twee verschillende niveaus. Per dag zijn de twee verschillende mogelijkheden weergegeven en doorgelinkt naar het accommodatie overzicht, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken.

In het prijzen overzicht vindt u de prijsverschillen tussen de verschillende niveaus. Hieronder worden de twee verschillende niveaus alvast nader toegelicht.

Accommodatie niveaus

 • Middenklasse
  Het betreft hier goede, comfortabele, sfeervolle accommodaties op mooie plekken in de natuur voor de ultieme Afrika beleving! Door Matoke Tours geselecteerd vanwege de perfecte prijs-kwaliteitverhouding.
 • Luxe
  De top accommodaties van Tanzania op het gebied van comfort, service, ligging en cuisine. Altijd een lekker zwembad na de indrukwekkende safari’s en genieten van ruimte en comfort.

Reisvoorstel op maat

Het is uiteraard ook mogelijk om verschillende comfort niveaus te combineren, ik dit geval kunt u een reisvoorstel op maat aanvragen.

Ga direct naar het reisprogramma van deze Tanzania & Zanzibar familie reis of bekijk hier het prijzenoverzicht.

Route Matoke Tours privéreis : 16 dagen familie reis

sluit kaart