Hoogtepunten Zambia

Hoogtepunten en Nationale Parken in Zambia

Zambia staat bekend om haar fantastische wildparken en de Victoria Watervallen welke op relatief korte reisafstanden van elkaar gelegen zijn. De Nationaal Parken behoren zelfs tot de meeste ongerepte van Afrika! Hieronder vindt u een overzicht van de mooiste safari parken, natuurwonderen en overige highlights van ZambiaSouth Luangwa in zambia

South Luangwa NP

South Luangwa is niet alleen het meest indrukwekkende park van Zambia, veel safari freaks zijn het over eens dat dit het beste safari park van heel Afrika is!

Meer info
North Luangwa in zambia

North Luangwa NP

North Luangwa NP wordt één van de laatste onbedorven wildernissen van Afrika genoemd. Het park is spectaculair en totaal niet ontwikkeld.

Meer info
Het grootste en oudste park van Zambia, Kafue

Kafue National Park

Kafue is het grootste en oudste park van Zambia, een klassiek wildpark met alle benodigde ingrediënten

Meer info
Het ruigste gebied en tevens minst bekende gebied in Malawi

Lower Zambezi NP

Een gigantische vallei waar de machtige rivier Zambezi als een blauwgroene levensader doorheen stroomt en een ware oase vormt voor wildleven en vogelsoorten. De beste plek voor activiteiten op het water in Zambia.

Meer info
Lake Malawi

Victoria watervallen

Eén van de meest mythische plekken van heel Afrika! De pure kracht van het water, de safariparken & adrenaline verhogende activiteiten de watervallen stellen niemand teleur.

Meer info