Zanzibar vakantie 9 dagen

Matoke Tours biedt tijdelijk de volgende actie een onvergetelijke Zanzibar vakantie voor de ongelooflijke prijs van slechts € 1.234!! Vertrek is vanaf Schiphol met KLM. Vertrekt u liever vanaf Brussel? Vraag dan hier de prijs op voor exact dezelfde reis met vertrek vanaf Brussel.

Boek nu voor het te laat is!!


U verblijft in het Blue Oyster Hotel Zanzibar

Bezig met laden foto's, een ogenblik a.u.b.

Zanzibar vakantie 9 dagen

Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Zanzibar vanaf Schiphol met KLM

Uw Zanzibar vakantie start vandaag met een KLM vlucht naar Zanzibar. U vertrekt in de ochtend (rond 11 uur) en na een overstap op Nairobi vliegt u door naar Zanzibar. U arriveert rond middernacht op Zanzibar en wordt opgehaald door een vertegenwoordiger van het Blue Oyster Hotel. Het is ongeveer 1 uur rijden naar de kust van Jambiani. Morgenvroeg ontwaakt u aan de Indische oceaan met prachtig uitzicht op de hagelwitte stranden van Zanzibar!

Dag 2 t/m 7 Verblijf aan de kust van Jambiani

Totaal verblijft u 7 nachten bij het Blue Oyster Hotel. Vanuit het hotel onderneemt u eenvoudig verschillende activiteiten zoals snorkelen, duiken, zeiltochten, zwemmen met dolfijnen, een regenwoud bezoeken, etc.

Het Blue Oyster Hotel staat garant voor een prachtige ligging aan één van Zanzibar’s mooiste stranden: Jambiani. Vanuit het hotel kijkt u uit over de prachtige Indische oceaan met al haar fascinerende kleuren blauw. U ziet de lokale bewoners zeewier plukken wanneer het eb is, de dames zijn gekleed in prachtig gekleurde doeken en de mannen stappen in hun dhows (lokale zeilboten) om te gaan vissen.

Het Afrikaanse leven trekt aan u voorbij terwijl u geniet van het goede leven op Jambiani Beach. ’s Avonds wordt u verwend met heerlijke verse zeevruchten uit de Indische oceaan! Zo tropisch als hier is het bijna nergens! Iedere dag heeft u de vrijheid om lekker te doen waar u zin in heeft: zwemmen, luieren, zonnebaden of natuurlijk één van de talrijke excursies boeken bij de receptie van het hotel. Keuze genoeg! Niets moet, alles mag.

Dag 8 - Stonetown en vlucht vanaf Zanzibar naar Amsterdam

Aan het eind van de ochtend (uitcheck tijd rond 11 uur) of na de lunch is er een transfer vanaf Jambiani naar Stone Town gebracht. U arriveert in een smeltkroes van Afrikaanse, Indische en Arabische culturen! U zult gegarandeerd verwonderd raken in deze sprookjesachtige stad met haar smalle straatjes, marktjes, restaurants & inwoners. U kunt hier zelfstandig nog lekker genieten van de Afrikaanse en Arabische sferen en einde middag nog een diner nuttigen. Vervolgens pakt u de taxi naar Zanzibar Airport. Uw vlucht gaat rond 19.30 uur en via een korte overstap op Nairobi, vliegt u door naar Amsterdam waar u op dag 9 ’s ochtends om 05.40 uur arriveert.

* U heeft ook de keuze om vandaag een dagkamer te nemen bij het Blue Oyster Hotel. Om zo nog lekker aan de Beach te blijven. In dat geval volgt er een transfer einde middag van het hotel naar de airport. Meerkosten voor de dagkamer bedragen 45 euro per persoon.

* Ook heeft u de mogelijkheid om een dag bij te boeken. Dit kan al voor 60 euro per persoon!

Vanaf prijzen

Periode / prijzen Laagseizoen
16 mrt - 14 jul
 
Hoogseizoen
11 jan - 15 mrt
01 sep - 19 dec
Piekseizoen
20 dec - 10 jan
15 jul - 31 aug
per persoon in € € 1.234 € 1.291 € 1.325

Prijs is per persoon en gebaseerd op een Garden View double Room op basis van bed and breakfast

Boek hier of vraag offerte aan lees oms zanzibar reis informatie pakket

Inclusief in de reissom

 • Internationaal retourticket KLM
 • 2 transfers
 • 7 overnachtingen Blue Oyster Hotel
 • Iedere ochtend ontbijt

Exclusief in de reissom

 • Lunch, diners, drankjes
 • Excursies en activiteiten
 • Visum à 50 $
 • Calamiteitenfonds (€ 2,50 per factuur)
 • Reserveringskosten (€ 25 per factuur)

Bij te boeken extra's

 • Sea View Room: 10,- euro per persoon / per nacht
 • Half Board (ontbijt en diner inclusief): 20 euro per persoon / per nacht
 • Dagkamer (dag 8) a 45 euro per persoon
 • Extra nacht/ Extra nachten: 60,- euro per persoon/per nacht

Praktische informatie?

 • Voor Zanzibar worden inentingen en malaria profylaxe geadviseerd. Leest u hier ons volledige informatiepakket.

Ticket toeslag?

 • Soms komt het voor dat het ticket duurder uitvalt dan door ons berekend (bijvoorbeeld in hoogseizoen maanden). Indien het ticket duurder uitvalt dan 800,- euro, volgt een toeslag. Wij laten dit altijd weten voorafgaand aan uw boeking! Dus nooit onaangename verrassingen achteraf!