duiken op Zanzibar - Pongwe, Kiwengwa en Matemwe Mnemba Atol

Ontdek de Noordoostkust van Zanzibar

De noordoostkust bestaat uit Uroa, Pongwe, Kiwengwa en Matemwe. Dit is de ideale plek om te snorkelen en te duiken bij het prachtige Mnemba atoll. Eveneens vindt u hier heerlijke, tropische stranden en de rust waar u naar op zoek bent.

Hieronder vindt u een selectie van de verschillende accommodaties op dit deel v/h eiland:

 • Uroa Bay Beach Resort
  Een kleinschalig resort dat als de bovengrens van de middenklasse beschouwt kan worden. Met een eigen zwembad in de prachtige groene tuin, grenst het direct aan de parelwitte stranden.

 • The Next Paradise
  Ideaal nabij de Mnemba Atol gelegen, vindt u deze luxe romantische accommodatie. De naam spreekt boekdelen, en wij staan hier volledig achter. Deze accommodatie is een waar paradijsje. The Next Paradise is tevens de perfecte uitvalsbasis voor de duik & snorkelliefhebbers onder ons. Maar ook voor huwelijksreizigers & stelletjes is deze kleinschalige luxe lodge één van beste & romantische opties op het eiland!

 • Mchanga Beach Lodge
  Een heerlijke romantische plek met kamers die zijn voorzien van prachtig handgemaakt houten interieur. Bekijk snel de site en ontdek deze mooie lodge. Een geweldige keuze voor stelletjes & huwelijksreizen.

 • Sunshine Hotel
  Onze favoriet! Dit kleinschalige hotel ligt direct aan het strand, maar beschikt tevens ook over een zwembad. Met de altijd toegewijde managers is een fantastisch verblijf hier gegarandeerd.

Excursiemogelijkheden op de noordoostkust van Zanzibar (duiken, snorkelen) kunt u ter plekke regelen. Informeer hierover bij het management van uw accommodatie.