Semiluxe Zanzibar vakantie 9 dagen

Matoke Tours biedt tijdelijk een prachtige semi-luxe naar het tropische Zanzibar aan, voor slechts € 1595 per persoon. Vertrek is vanaf Schiphol met KLM. Vertrekt u liever vanaf Brussel? Vraag dan hier de prijs op voor exact dezelfde reis met vertrek vanaf Brussel

Boek nu voor het te laat is!!


Foto's Sunshine Marine Lodge

Bezig met laden foto's, een ogenblik a.u.b.

Activiteiten en Reistijden

Dag 1 - Vlucht Amsterdam - Zanzibar vanaf Schiphol met KLM

Uw Zanzibar vakantie start vandaag met een KLM vlucht naar Zanzibar. U vertrekt in de ochtend (rond 11 uur) en na een overstap op Nairobi vliegt u door naar Zanzibar. U arriveert rond middernacht op Zanzibar en wordt opgehaald opgehaald door de chauffeur van het Sunshine Marine Lodge. In een uurtje rijdt u naar de idyllische noordoost kust. Morgenvroeg ontwaakt u aan de Indische oceaan met uitzicht op de Mnemba Atol en haar hagelwitte stranden!

Dag 2 t/m 7 Semi-luxe verblijf op top snorkel en duik locatie bij de Mnemba Atol!

Totaal verblijft u 7 nachten in een ruime zeer comfortabele suite bij de Sunshine Marine Lodge. Vanaf de accommodatie kunt u verschillende zeer leuke excursies ondernemen. U zwemt gemakkelijk vanaf de lodge naar het nabijgelegen rif van de Mnemba Atol. Ook gaan er elke ochtend snorkel en duiktochten om de spectaculaire onderwaterwereld te ontdekken! De lodge heeft ook fietsen tot haar beschikking die gratis gebruikt kunnen worden om de stranden en dorpjes in de omgeving te verkennen. Ook behoren village walks, zeiltochten, zwemmen met de dolfijnen en een bezoek aan Jozani Forest tot de excursie mogelijkheden. Allemaal eenvoudig te boeken bij uw hotel!

Nergens op Zanzibar vindt u meer privacy en exclusiviteit als bij de Sunshine Marine Lodge. De lodge is bovenop een klif gebouwd met het fantastische tropische zicht op de Mnemba Atol. De nummer 1 snorkel en duik locatie van het eiland! Wanneer het eb is heeft u toegang tot een breed parelwit privé strand waar geen andere reizigers toegang tot hebben. Zelfs in een drukkere reismaand waant u zich alleen op het eiland wanneer u over deze idyllische stranden wandelt. De lodge heeft drie prachtige grote zwembaden zodat u gegarandeerd de gehele dag een frisse duik kunt nemen. Voor de kust trekt het Afrikaanse leven aan u voorbij wanneer de vissers in hun dhows (lokale zeilboten) de logde passeren. En elke avond krijgt u de lekkerste zeevruchten, vis en andere culinaire heerlijkheden voorgeschoteld!

Dag 8 - Stonetown en vlucht vanaf Zanzibar naar Amsterdam

Aan het eind van de ochtend wordt u door de chauffeur naar Stone Town gebracht. U arriveert in een smeltkroes van Afrikaanse, Indische en Arabische culturen! U zult gegarandeerd verwonderd raken in deze sprookjesachtige stad met haar smalle straatjes, marktjes, restaurants & inwoners. U kunt hier zelfstandig nog lekker genieten van de Afrikaanse en Arabische sferen en einde middag nog een diner nuttigen. Vervolgens pakt u de taxi naar Zanzibar Airport. Uw vlucht gaat rond 19.30 uur en via een korte overstap op Nairobi, vliegt u door naar Amsterdam waar u op dag 9 ’s ochtends om 05.40 uur arriveert.

U heeft ook de keuze om vandaag een dagkamer te nemen bij het Sunshine Marine Lodge. Om zo nog lekker aan de kust te blijven. In dat geval volgt er een transfer einde middag van het hotel naar de airport. Meerkosten voor de dagkamer bedragen 70 euro per persoon.

Vanaf prijzen

Periode / prijzen Laagseizoen
15 mrt - 30 jun
01 nov - 19 dec
HoogSeizoen
>10 jan - 14 mrt
01 jul - 31 okt
Piekseizoen
20 dec - 09 jan
 
per persoon in € € 1.595 € 1.749 € 1.889

Prijs is per persoon, gebaseerd op een Sunshine Suite double of Twin room

Boek hier of vraag offerte aan lees oms zanzibar reis informatie pakket

Inclusief in de reissom

 • Internationaal retourticket KLM
 • 2 transfers
 • 7 nachten op basis van logies en ontbijt

Exclusief in de reissom

 • Lunch, diners, drankjes
 • Excursies en activiteiten
 • Visum à 50 $
 • Calamiteitenfonds (€ 2,50 per factuur)
 • Reserveringskosten (€ 25 per factuur)

Bij te boeken extra's

 • Upgrade naar de luxere Panorama of Blue Breeze suite: 50,- euro per persoon / per nacht
 • Half Board (ontbijt en diner inclusief): 30 euro per persoon / per nacht
 • Dagkamer (dag 8) a 70 euro per persoon
 • Extra nacht/ Extra nachten: 95,- euro per persoon/per nacht

Praktische informatie?

 • Voor Zanzibar worden inentingen en malaria profylaxe geadviseerd. Leest u hier ons volledige informatiepakket.

Ticket toeslag?

 • Indien het ticket duurder uitvalt dan 825,- euro, volgt een toeslag. Wij laten dit altijd weten voorafgaand aan uw boeking!

  U weet dus altijd voorafgaand aan uw boeking de exacte prijs (nooit verrassingen achteraf!)