Fuma Beach Lodge - Menai Bay Conservation Area – duiken op Zanzibar

Ontdek de zuidwestkust van Zanzibar en duik in de prachtige onderwaterwereld van het Menai Bay Conservation Area

Geniet van exotische stranden en een prachtige onderwaterwereld aan de zuidwestkust van Zanzibar. Hier vindt u tevens één van de mooiste en meest ecovriendelijke lodges op Zanzibar, de Fuma Beach Lodge.

Vanuit deze lodge zijn dagelijks prachtige snorkel- en duikexcursies mogelijk. Wat te denken van een duiktrip naar de Menai Bay Conservation Area. Deze prachtige onderwaterwereld is een must voor de onervaren en ervaren duiker! Soms worden hier zelfs Humpback Wales gespot! Kortom: hoe je van duiken en snorkelen in een exotische omgeving of wil je gewoon genieten van zee, zon en witte bountystranden, bezoek dan zeker de zuidwestkust van Zanzibar!

Hieronder vindt u de accommodaties die wij bieden aan de zuidwestkust van Zanzibar:

  • Fumba Beach Lodge
    Fantastische, ecovriendelijke accommodatie die wordt gerund door Nederlanders. Ze dragen ook bij aan het voorbestaan van het prachtige Menai Bay Conservation Area. Zeer goede mogelijkheden voor snorkel- en duikexcursies naar verschillende koralen en riffen waarbij de Menai Bay Conservation Area absolute top is voor duikliefhebbers.

Ontdek de zuidkust van Zanzibar en geniet van het samenzijn met wilde dolfijnen

In het uiterste zuiden van Zanzibar ligt het plaatsje Kizimkazi. Kom je om te duiken- of te snorkelen dan zit je hier helemaal goed! Kizimkazi staat vooral bekend om de verschillende dolfijnen safaris die hier worden georganiseerd. Houd er rekening mee dat het om wilde dolfijnen gaat en je ze dus niet kunt vastpakken! In Kizimkazi raden wij de accommodatie Unjuga Resort aan welke wordt gerund door Nederlanders.

  • Unjuga Resort
    Grote, bijzondere kamers. Management gerund door Nederlanders. Een uitstekende locatie voor duik- en snorkelliefhebbers!