14 Daagse groepsreis Tanzania en Zanzibar (2017 reis)

Tijdens deze 14-daagse Tanzania & Zanzibar groepsreis gaat u Tanzania écht beleven en sluit u af op de tropische stranden van Zanzibar. We gaan op safari in de mooiste nationale parken van Tanzania, ontdekken de cultuur van de prachtige (Masaï) mensen, bezoeken de grote migratie in de Serengeti en zijn actief bezig met verschillende (natuur) excursies. De afsluiting met 4 nachten op Zanzibar maakt deze groepsreis compleet! Lees ook eens de klantervaringen over deze groepsreis.

Ontdek hier het gedetailleerde reisschema en bekijk hier de vertrekdata en prijzen.

Lees hieronder meer over de bijzondere voordelen van deze reis en bestudeer de route.


  • Overnachten in de mooiste safari accommodaties midden in de natuur
  • Bezoek aan de grote migratie!!
  • Reizen in de beste 4wd Extended Landcruisers
  • Professionele, goed getrainde gidsen
  • Bijna alle excursies inclusief
  • 4 nachten Zanzibar met lokale vluchten inclusief
  • Afwisselende activiteiten (safari/natuur/cultuur/actief)
  • Optioneel verlengen naar Selous, Usambara Mountains of Mafia Island!

 

Bezoek aan de grote migratie!

Uniek aan deze groepsreis is dat Matoke Tours als een van de weinige organisaties het bezoek aan de grote migratie in het programma heeft opgenomen. Afhankelijk van het seizoen overnachten we tijdens de groepsreis op de noordelijke, zuidelijke, centrale of westelijke vlaktes van de Serengeti. We gaan op die manier specifiek op zoek naar de ruim twee miljoen migrerende hoefdieren die een jaarlijkse cyclus volgen in de Serengeti.

Kleinschalige accommodaties midden in de natuur!

De accommodaties waar we overnachten behoren tot de beste in Tanzania. Ze zijn specifiek geselecteerd op ligging, kleinschaligheid, kwaliteit en cuisine. Zo overnachten we bijvoorbeeld in Tortilis Camp in de Serengeti, dit kleinschalige tented camp behoort tot de top van bijzondere accommodaties in de Serengeti. Lees ook eens de reviews van onze klanten over deze prachtige plek. Vrijwel alle safari accommodaties zijn op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen).

Uitstekende Extended 4wd Landcruisers

Het vervoer tijdens de groepsreis vindt plaats in deze ultieme safarivoertuigen. De auto's hebben zeven comfortabele stoelen met een extra kussentje, veiligheidsriemen, een groot uitklapbaar dak voor de beste fotografische mogelijkheden, koelbox, stopcontact, stofwering en radiocontact tot de beschikking. Dit zorgt ervoor dat we de safari's optimaal beleven!

Professionele gidsen/maandelijks vertrek

Tevens worden de groepsreizen begeleid door onze ervaren, professionele Tanzaniaanse gidsen / chauffeurs. Ze begeleiden de reizen met veel humor en passie terwijl ze onderweg graag over de natuur en cultuur vertellen. De groepsreizen bestaan uit minimaal 5 en maximaal 14 reizigers. En bijna elke maand staat er minimaal één vertrek gepland.


Ontdek hier het gedetailleerde reisschema en bekijk hier de vertrekdata en prijzen.

Impressies van Tanzania en onze groepsreis

Bezig met laden foto's, een ogenblik a.u.b.


Route Matoke Tours groepsreis - 14 dagen Tanzania en Zanzibar

sluit kaart
Klik in de kaart op    voor meer info, of lees de reisbeschrijving van dag tot dag van deze reis