4WD safari voertuigen Oeganda | Matoke Tours

4WD safari voertuigen - ons vervoer in Oeganda

Op reis in Oeganda met Matoke Tours betekent reizen in het ultieme safarivoertuig!

Eigen wagenpark

Matoke Tours beschikt in Oeganda over een eigen wagenpark en eigen monteurs die voor de nodige onderhoud zorgen tussen de verschillende reizen door. Ieder voertuig is omgebouwd om zo aan de wensen van onze safarireizigers te voldoen. De auto's hebben comfortabele stoelen, veiligheidsriemen, een groot uitklapbaar dak voor de beste fotografische mogelijkheden en stofwering.

Het eigen wagenpark stelt Matoke Tours tevens in staat per comfort/budget niveau een passend voertuig aan te bieden. Het type voertuig is ook afhankelijk van het aantal personen waarmee u deze Oeganda reis gaat ondernemen. Op de privé reizen pagina's kunt u zien welke type voertuig per reis wordt ingezet. Hieronder volgt een overzicht van de 4WD voertuigen:

Toyota 4WD (verlengde) Landcruiser

Het ultieme safarivoertuig voor uw reis door Oeganda! De auto's hebben zeven comfortabele stoelen met een extra kussentje, veiligheidsriemen, een groot uitklapbaar dak voor de beste fotografische mogelijkheden, koelbox, stopcontact, stofwering en radiocontact tot de beschikking.

Toyota 4WD (reguliere) Landcruiser

Deze comfortabele Landcruiser is een ideaal vervoermiddel voor koppels en kleine groepjes tijdens onze privé reizen. Op de achterbank is plaats voor vier reizigers en desnoods kan nog één reiziger naast de chauffeur/gids plaatsnemen. Een sterke motor en krachtige vering maken uw reis door Oeganda aangenaam. Het dak gaat open voor vrij zicht tijdens de safari's.

Toyota 4WD Minibus

In de reissom van de budget varianten tijdens de privé reizen is de 4WD minibus opgenomen. De busjes zijn omgebouwd en hebben achterin 8 stoelen, waarvan 6 raamplaatsen. Hoewel de voertuigen vierwielaandrijving hebben zijn deze niet zo sterk als de Toyota Landcruisers. De vering is minder krachtig, waardoor de reiziger vaker geniet van een 'African Massage'. Het dak van de minibus kan omhoog voor vrij zicht tijdens de safari's.

Professionele gidsen

Een geschikt voertuig betekent nog niet direct een geslaagde safari. Het zijn onze gidsen die de safari helemaal af maken met hun veelzijdige kennis en enthousiasme! Al onze gidsen hebben zeer veel ervaring en beschikken naast de reguliere kennis ook allen over specifieke vakkennis!

Specifieke interesses?

Heeft u een specifieke interesse, zoals vogels of reptielen? Geeft u dit dan aan tijdens de boeking en dan zoekt Matoke Tours voor u de juiste gids!