Budget safari Tanzania Zanzibar - safari Selous met Zanzibar

11 daagse vliegreis Selous en strand

Een avontuurlijke safarireis naar Selous Game Reserve gecombineerd met een tropisch eiland naar keuze, aan de Swahili kust. Via comfortabele safarivluchten verplaatst u zich gemakkelijk tussen de hoogtepunten. Daarnaast kunt u uit verschillende accommodatieniveaus kiezen, perfect passend bij uw reiswensen!

Rangers en tropisch genieten

Tijdens de rondreis wordt u geassisteerd door de gastheer/vrouw en ranger ter plekke. Er gaat geen vaste gids mee omdat u via safarivluchten voortbeweegt. Zo heeft u op alle locaties ervaren rangers met de meeste kennis tot uw beschikking. Daarnaast worden de safari's uitgevoerd in open jeeps voor het beste zicht! Na het safarispektakel vliegt u naar een tropische eiland van uw voorkeur! Kies uit snorkelen tussen de walvishaaien op Mafia Island, ontspannen op Zanzibar of snorkelen op het exclusieve Pemba Island.

Ontdek op de volgende pagina's het gedetailleerde reisschema. Lees hieronder meer over de bijzondere voordelen van deze reis en bestudeer de route.

 • Afrika's meest ruige wildparken zonder toeristen
 • Open Landcruisers in Selous voor het beste zicht
 • Comfortabele, korte reisdagen door de safarivluchten
 • Ervaren rangers/specialisten ter plekke
 • Overnachten in kleinschalige bijzondere accommodaties midden in de natuur
 • Zelf kiezen of u tropisch afsluit op Pemba, Mafia of Zanzibar
 

Sfeerbeelden van deze vliegreis 'Selous en strand'

Bezig met laden foto's, een ogenblik a.u.b.

Accommodatie niveau naar eigen wens

Tijdens deze fly-in rondreis vliegt u tussen Selous en het eiland van uw voorkeur. Op beide locaties staan er vier verschillende comfortniveaus beschreven. Zo kunt u zelf aangeven of de voorkeur uitgaat naar middenklasse, luxe, barefoot luxury of zeer exclusieve accommodaties.

In het prijzen overzicht vindt u de prijsverschillen tussen de verschillende niveaus. Hieronder worden de vier verschillende niveaus alvast nader toegelicht.

Accommodatie niveaus

 • Middenklasse
  Het betreft hier goede, comfortabele, sfeervolle accommodaties op mooie plekken in de natuur voor de ultieme Afrika beleving! Door Matoke Tours geselecteerd vanwege de perfecte prijs-kwaliteitverhouding.
 • Luxe
  Zeer mooie accommodaties op het gebied van comfort, service, ligging en cuisine. Daar waar mogelijk is ook een zwembad voorzien. Heerlijk genieten tussen de indrukwekkende safari's door!
 • Barefoot Luxury
  Bijzondere accommodaties voor de pur sang natuurliefhebbers. De kleinschalige tentenkampen zijn in harmonie gebouwd met de safari omgeving. U wordt hier door bevlogen safari rangers begeleid zodat u intens van de safari en natuur kunt genieten.
 • Exclusief
  Dit zijn de meest luxe accommodaties in de natuur. Verwacht hier volledig in de watten gelegd te worden terwijl u geniet van ruime, verbluffend mooie overnachtingsplekken. De cuisine, bar en extra faciliteiten zijn tot het hoogste niveau mogelijk getild.

Reisvoorstel op maat

Het is uiteraard ook mogelijk om verschillende comfort niveaus te combineren, in dit geval kunt u een reisvoorstel op maat aanvragen.


Lees de laatste klantervaringen van onze Tanzania reizen

oktober 2018 / prive reis Tanzania (Geert Alsma)

Net terug van een fantastische safari in de noordelijke parken van Tanzania. Met zes vrienden 10 dagen in de landcruiser met supergids Gerald van Matoke. Ongeveer een jaar geleden al geboekt na een paar weken schaven en schuren aan het programma. Charlotte, dank voor al het meedenken en regelen, het kon niet beter! We hebben Arusha NP, Tarangire, Lake Manyara, Ndutu, de Serengeti en de Ngorongoro krater bezocht. Enorm veel gezien, we gingen niet voor de big five, vogels en planten vinden we ook heel erg leuk, maar ze zijn alle vijf langsgekomen. Ieder park heeft z'n eigen charme, kiezen voor de mooiste lukt niet. Highlights: de witte Colobusapen in Arusha; het geweldige moerasgebied in....

Lees volledige review of bekijk alle andere reviews van deze reis

oktober 2018 / prive reis Tanzania (Marloes en Wendy )

Hoi Nicole,   We zijn inmiddels alweer een paar weken terug van onze fantastische reis door Tanzania. En ik had je beloofd om nog even te laten weten hoe Wendy en ik het gehad hebben. Nou, het was echt ge-wel-dig. We hebben zo intens genoten. Eerst 10 dagen alleen maar safari, safari, safari. Waarbij we alles van The Big Five hebben gezien in veelvoud. Vroeg op pad en de hele dag hobbelen en stofhappen opzoek naar mooie sightings, We love it! Absolute hoogtepunt is twee keer een grote crossing van gnoes en zebra's over de Mara rivier, inclusief krodil kill. National Geographic maar dan live! Echt kippenvel. De ballonvaart in het noorden....

Lees volledige review of bekijk alle andere reviews van deze reis

september 2018 / prive reis Tanzania (Kees)

Afgelopen weken na eerder Zuid Tanzania met Matoke tours te hebben bezocht hebben we nu Noord Tanzania met hen gedaan. Door mijn handicap moest er het een en ander geregeld worden en ik kan zeggen dat dat heel erg goed is gelukt. Ik heb nergens las van gehad. De wensen die wij bij deze reis hadden, het zien van de crossing en een kill is meer dan goed gelukt mede dankzij de inzet van onze gids/chauffeur Adrian, klasse kerel die begrijpt wat je wilt als je hem duidelijk aangeeft wat je wensen zijn, dan is het voor hem ook mogelijk zijn uiterste best te doen je wensen trachten in te vullen. Matoke tours is er dus voor de zoveelste keer in geslaagd onze reis tot een super succes te maken waar....

Lees volledige review of bekijk alle andere reviews van deze reis

augustus 2018 / prive reis Tanzania (Rob)

Een fantastische privé safari's in Tanzania gehad met ons gezin. Met z'n 7-en en chauffeur/gids Eduard in de Landcruiser door Tarangiri National Park waar de leeuwen ons direct verwelkomden, daarna Lake Manyara als de tweede opwarmer voor de volgende 4 dagen in de Serengeti. Met Eduard constant op zoek naar weer nieuwe dieren en belevenissen met als bonus een fantastische migratie over de Mara rivier inclusief al het spektakel dat daarbij hoort. Daarna de safari afgesloten in de Ngorongoro krater waar we de ontbrekende Big 5 van de eerdere dagen, de neushoorn, ook nog mooi gezien hebben. Afgesloten met een paar heerlijke dagen in Zanzibar om bij te komen van de lange safari dagen en nog na....

Lees volledige review of bekijk alle andere reviews van deze reis

juli 2018 / prive reis Tanzania (Ralf)

We hebben een onvergetelijke huwelijksreis gehad. Alles tot in de puntjes geregeld. Vooraf goed contact gehad met jan. Ter plaatse hadden we gids Joseph. Hij heeft onze 10 safari dagen helemaal top gemaakt. Hij is ervaren, bulkt van de kennis en heeft hard gewerkt. 1x genoemd dat we graag een Leopard zouden zien, en de dagen erop leek hij het nog liever te willen dan wij, puur omdat ie dat voor ons wilde regelen. En het is gelukt! De hele big 5....

Lees volledige review of bekijk alle andere reviews van deze reis

juni 2018 / prive reis Tanzania (Truus)

Truus en Rutger Noord Tanzania mei 2018 Na de geweldige reis naar Tanzania in september/oktober 2016, waar we Noord - , Zuid Tanzania en Zanzibar hebben bezocht aan het eind van het droge seizoen, wilden we ook graag een reis maken aan het eind van de regentijd. Het verschil was groot, de droge natuur had plaats gemaakt voor een prachtige weelderige natuur, met een overvloed aan bloeiende struiken en bomen in de mooiste kleuren en de heerlijkste geuren. In 2016 was door de kale bomen en het lage gras het zoeken naar het wild niet moeilijk, nu was het echt een opgave de dieren in de weelderige vegetatie te ontdekken. toch hebben we de big five kunnen spotten, zij het dat de neushoorn op....

Lees volledige review of bekijk alle andere reviews van deze reis

Route 11 daagse privé vliegreis Selous en strand

sluit kaart
Lees de reisbeschrijving van dag tot dag van deze reis